• Головна
  • Під будівлею Галицького райсуду зібралися прихильники та противники Стахіва: що вимагають, - ФОТО, ВІДЕО
15:09, 17 листопада 2021 р.
1
Надійне джерело

Під будівлею Галицького райсуду зібралися прихильники та противники Стахіва: що вимагають, - ФОТО, ВІДЕО

У Галицькому районному суді обирали запобіжний захід відомому "антивакцинатору" Остапу Стахіву. 

Як повідомляє журналістка 032.ua, 17 листопада під будівлею Галицького районного суду зібралися прихильники та противники "антивакцинатора" Остапа Стахіва. Напередодні СБУ вручила горе-активісту підозру у спробі повалення українського конституційного ладу. 

За даним Служби безпеки України, Остап Стахів разом із громадянином РФ намагалися захопити владу збройним шляхом. У правоохоронців докази змови "протиковідника" з російською стороною. Сьогодні, 17 листопада, суд мав обрати запобіжний захід Остапу Стахіву. Через це біля будівлі зібралися прихильники "антиваксера" та вимагали надати йому свободу.

За попередніми даними, суд не зміг обрати запобіжний захід. Причини такого рішення є начебто перебування активіста у лікарні. Якщо лікарі нададуть довідку про задовільний стан здоров'я Стахіва, то його привезуть на засідання примусово. Такі дії дозволив суд. У іншому випадку засідання суду знову перенесуть.

На противагу адвокату Стахіва прокурор розповів журналістам, що наразі немає підтвердження того, що "антивакцинатор" перебуває у лікарні Сваляви. 

Обрання запобіжного заходу Остапу Стахіву у ЛьвовіОбрання запобіжного заходу Остапу Стахіву у ЛьвовіОбрання запобіжного заходу Остапу Стахіву у Львові

Читайте також: СБУ: "антивакцинатор" Стахів працював під кураторством Росії

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#стахівльвів #стахівсуд #стахівусуді #антивакцинатортахів #стахівмітинги #сбусатхів #стахівтаросія #новинильвів #новиниукраїни
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Показувати новий коментар:
внизу вгорі
Ів
17 листопада 2021 р., 21:14
Заказуха
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,52
EUR
46,32
46,38
PLN
10,85
10,88
Оголошення
live comments feed...