• Головна
  • Коли Львів та область можуть опинитися в "червоній" зоні: прогноз головного медика Львівщини
15:01, 30 вересня 2021 р.
Надійне джерело

Коли Львів та область можуть опинитися в "червоній" зоні: прогноз головного медика Львівщини

Очільник департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис розповів, коли Львівщина може потрапити у "червону" зону карантину.

Через погіршення епідемситуації Львівщина може стати "червоною" вже через 3-4 тижні. Про це під час сесійного засідання Львівської облради 30 вересня заявив Орест Чемерис, передає кореспондентка сайту 032.ua.

Під час сесії депутати поцікавилися у керівника департаменту охорони здоров’я, коли з огляду на невтішну ситуацію із коронавірусом в області можуть посилити карантин і перевести у "червону" зону, Орест Чемерис відповів:

"Важко робити будь-які прогнози. Так, весною ми за сім тижнів дійшли до піку, а станом на сьогодні ми вже йдемо десять тижнів і тільки розкачуємося…".

При цьому він додав, якщо проаналізувати динаміку останніх днів, то запровадження "червоної" зони за його прогнозами можливе через 3-4 тижні.

"Але тут багато що залежить від нас - настільки будемо дотримуватися правил карантину, наскільки обмежуватимемо масові заходи і наскільки активно будемо вакцинуватися", - наголосив Орест Чемерис.

Як відомо, з 23 вересня Львів і область перейшли в "жовту" зону карантину. Детальніше про обмеження, які впровадили у зв’язку із "жовтою" зоною, читайте за посиланням. При цьому епідемситуація на Львівщині і далі погіршується: збільшується кількість нових хворих і госпіталізацій.

Читайте також: Коронавірус у Львові та області: за добу - майже тисяча нових хворих

Фото на головній: rivnenews.com.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#коронавірус #Львівщина #Львів #COVID-19 #карантин #локдаун #червоназона
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,93
40,96
EUR
43,98
44,12
PLN
10,16
10,19
Оголошення
live comments feed...