• Головна
  • Шосейна велогонка TOUR de ONUR вдруге відбудеться в Карпатах і Львові
Новини компаній
15:00, 23 вересня 2021 р.

Шосейна велогонка TOUR de ONUR вдруге відбудеться в Карпатах і Львові

Новини компаній
Шосейна велогонка TOUR de ONUR вдруге відбудеться в Карпатах і Львові, фото-1

30 вересня 3 жовтня в Карпатах та Львові відбудеться одна з найочікуваніших гонок України аматорська шосейна велогонка TOUR de ONUR 2021.  «Це твоя дорога!» —  гасло, яке цьогоріч вже вдруге  об'єднає сотні гонщиків-любителів зі всієї України та Європи.

Міжнародна компанія Onur Group спільно з громадською організацією West Road Cycling знову організовують багатоденну велогонку TOUR de ONUR 2021. Вона триватиме 4 дні, а її маршрути вже традиційно проходитимуть дорогами, які Onur Group збудувала у Львові та Карпатах.

Тема TOUR de ONUR 2021 — «Усі дороги ведуть до тебе». Цією ідеєю організатори хочуть показати різноманітність в аматорському шосейному велоспорті. Усі учасники гонки — люди різних професій і стилю життя, але їх об'єднує одне — любов до велосипедів.

Шосейна велогонка TOUR de ONUR вдруге відбудеться в Карпатах і Львові, фото-2

TOUR de ONUR 2021 складатиметься з 2-х типів гонки: багатоденної з 3-х етапів із загальним заліком за віковими категоріями та критеріуму 4-го дня з окремим заліком.

Цього року в ній братимуть участь понад 300 спортсменів-аматорів із України, Туреччини, Білорусі та Молдови. TOUR de ONUR 2021 — одна з найочікуваніших гонок в Україні, адже всі слоти на участь в ній розкупили протягом 6 год.

Шосейна велогонка TOUR de ONUR вдруге відбудеться в Карпатах і Львові, фото-3

Емре Караахметоглу, генеральний координатор Onur Group Ukraine:

«Велосипед — символ якісних доріг. І ця тема близька нам, адже історія Onur Group розпочалася саме з веломайстерні, яка згодом переросла в одну з найбільших міжнародних будівельних компаній.

Ми радіємо, що маємо змогу створювати гонку на найкращих дорогах України. Упевнені, що розвиваючи велоінфраструктуру і підтримуючи молодих активних людей, наша компанія розвиває й усю країну».

Марта Захарова, Анатолій Сосницький, співзасновники West Road Cycling:

«Зараз шосейний велоспорт переживає нечуваний бум у світі. І Україна в цьому плані теж не відстає. Однак Львівщина неабияк виділяється, адже приваблює велосипедистів ідеальними для цього спорту дорогами та різноманітними рельєфами. Мабуть, тому на наших шосе стає дедалі більше яскравих і здорових людей, які крутять педалі о 7 ранку, щоб встигнути потренуватися перед роботою. Саме для них компанія Onur Group спільно із нами, West Road Cycling, вже друге влаштовує справжнє свято велоспорту — гонку TOUR de ONUR.

Цього року ми збільшили масштаб нашої події, адже маємо у планах організовувати в Україні єдину справжню багатоденну гонку, де протягом тижня учасники зможуть сповна пережити досвід, як у професійних спортсменів на Tour de France». Цьогоріч захід триватиме 4 дні, а останній день відбудеться у Львові.

 Детальніше з картою маршрутів можна ознайомитися на вебсайті TdO: https://tourdeonur.com.ua/прогонку/

I етап 30.09.2021: командна гонка на час.

Старт першої команди о 14:00 за місцевим часом (Kyiv city, GMT+3)

Старт Тустань — розворот перед Східницею — Крушельниця — розворот у селі Верхнє Синьовидне — Крушельниця — фініш Тустань.

 Дистанція — 50 км для всіх учасників, набір висоти — 473 м.

II етап 01.10.2021.

Груповий старт о 12:00 за місцевим часом (Kyiv city, GMT+3)

Старт з бази Західного реабілітаційно-спортивного центру — Бориня — Нижнє Висоцьке — розворот у селі Матків (перед виїздом на трасу М 06) — Бориня — Турка — розворот у селі Явора біля готелю «Чертур» — фініш на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру.

III етап 02.10.2021: індивідуальна гонка на час для учасників усіх вікових груп.
Старт першого учасника о 10:00 за місцевим часом  (Kyiv city, GMT+3)

Старт с. Ставне — КПП «Ужок» — фініш на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру.

Дистанція — 25 км, набір висоти — 525м.

Гонка критеріум відбудеться в центрі Львова 03.10.2021 на проспекті В. Чорновола на площі між ТРЦ Forum Lviv та школою №53.

Старт учасників о 9:00 за місцевим часом  (Kyiv city, GMT+3)

Старт кола пр-т. Чорновола — перехрестя вул. Липинського – пр-т. Чорновола — готель «Львів» — перехрестя вул. Зернова – пр-т. Чорновола — фініш пр-т. Чорновола з повторним рухом по колу. Дистанція кола — 2, 5 км.

Більше інформації про TOUR de ONUR на сайті: https://tourdeonur.com.ua.





Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#TOUR de ONUR #Гонки #Велопробіг #Карпати #Лвів
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...