• Головна
  • Стали відомі результати експрес-тестування на СOVID, що робили у львівській школі та садку
18:02, 14 вересня 2021 р.
Надійне джерело

Стали відомі результати експрес-тестування на СOVID, що робили у львівській школі та садку

Задля визначення вибірки поширення COVID у закладах освіти Львова провели тестовий скринінг на коронавірус однієї школи та одного дитячого садочка.

Експрес-тестування на коронавірус у школі №99 та у дитячому садочку №133 не показало жодного позитивного результату. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Завдяки цьому хотіли проаналізувати статистику можливості поширення коронавірусу в освітніх закладах, адже саме там, при переході з однієї зони карантину в іншу, змінюється форма навчання з офлайн на онлайн.

"Сьогодні медичні працівники проводили експрес-тестування у школі №99. Тести зробили всі невакциновані працівники цього освітнього закладу, а також два класи десятикласників. Жодного позитивного результату тести не показали. Також проводили тестування вихователів у дитячому садочку №133, де також позитивних тестів не було", - зазначила керівниця управління освіти Львова Зоряна Довганик.

За її словами, ситуація із поширення коронавірусу у закладах освіти змінилася: минулого року більше хворіли педагоги, то зараз - діти.

"Минулого тижня було 11 працівників закладів освіти із COVID, станом на сьогодні їх є 13. Динаміка по учнях значно разючіша: минулого тижня хворих було близько 17, то сьогодні - 48. Відтак, минулого тижня 14 класів перейшли на дистанційну форму навчання, зараз ж таких класів є 33. Ми активно працюємо над тим, аби проводити просвітницьку роботу серед педагогів для того, щоб вони вакцинувалися. У п’ятницю ми проводили онлайн-зустріч наших вчителів з лікаркою Наталією Тімко, а сьогодні - з медиком лікарні швидкої медичної допомоги. Ми намагаємось донести, що вакцинація не є шкідливою і є безпечною для них", - наголосила Зоряна Довганик.

Читайте також: Коронавірус у Львові та області: скільки хворих станом на 14 вересня

Фото на головній: 24 канал

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #школа #експрес-тестування #коронавірус
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...