• Головна
  • У Львові урочисто підняли прапор на найбільшому флагштоку в області, - ФОТО
11:15, 23 серпня 2021 р.
Надійне джерело

У Львові урочисто підняли прапор на найбільшому флагштоку в області, - ФОТО

Як у Львові святкують День Державного Прапора України. 

Як повідомляє журналістка 032.ua, 23 серпня вся Україна відзначає День Державного Прапора. У Львові до цього свята відкрили найбільший флагшток в області. А зранку 23 серпня на ньому урочисто підняли державний прапор. 

Церемонія підняття прапора відбулася синхронно по всіх обласних центрах України. У містах встановили найбільші флагштоки. 

У Львові до урочистостей приєдналися понад 800 вояків ЗСУ, Нацгвардії, десантники, курсанти Академії сухопутних військ, ДСНС. Після підняття прапору відбувся парад та дефіле військового оркестру. 

У Львові відкрили найбільший флагшток в областіУ Львові відкрили найбільший флагшток в областіУ Львові відкрили найбільший флагшток в областіУ Львові відкрили найбільший флагшток в областіУ Львові відкрили найбільший флагшток в областіУ Львові відкрили найбільший флагшток в областіУ Львові відкрили найбільший флагшток в областіУ Львові відкрили найбільший флагшток в областіУ Львові відкрили найбільший флагшток в областіУ Львові відкрили найбільший флагшток в областіУ Львові відкрили найбільший флагшток в областіУ Львові відкрили найбільший флагшток в областіУ Львові відкрили найбільший флагшток в областіУ Львові відкрили найбільший флагшток в областіУ Львові відкрили найбільший флагшток в області

Читайте також: Погода у Львові з 23 по 27 серпня: синоптики прогнозують дощі, обіцяють холод та хмарність

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#деньпрапоральвів #деньпрапораульвові #львівденьправпора #підняттяпрапоральвів #новинильвів #новинильвова #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...