• Головна
  • 12-річний львів’янин виборов "бронзу" на етапі чемпіонату Італії з картингу
18:02, 23 червня 2021 р.
Надійне джерело

12-річний львів’янин виборов "бронзу" на етапі чемпіонату Італії з картингу

Львів'янин на етапі чемпіонату Італії з картингу виборов бронзову медаль.

12-річний львів’янин Олексій Яремій виборов бронзу на етапі чемпіонату Італії з картингу. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

Як зазначається, п'ятий етап чемпіонату з картингу відбувся на трасі поблизу муніципалітету Сарно в Італії. Найкращі картингісти з усього світу відбувся змагались за нагороди у різних вікових категоріях. Серед них - 12-річний львів‘янин Олексій Яремій.

"Заїзди проходили під час надзвичайно спекотних умов, температура повітря була насправді пекельною. Графік змагань - дуже вимогливий, доводилось прокидатись о 7 ранку і повертатись на відпочинок часто після 10-12 годин на треку. Втім, Олексій зробив значний крок в розумінні ефективних стратегій та секретних навичок проведення перегонів", - розповідає батько Олексія Михайло Яремій.

Водночас він додав, що дуже багато залежить від психологічного настрою, стану та вміння швидко сконцентруватись та бути максимально зібраним. Враховуючи, що цього досвіду можна набути тільки в перегонах, а можливостей в українського картингіста є інколи вдвічі менше, ніж в інших гонщиків, це неймовірний результат.

Читайте також: У Львові відбудеться напівмарафон: подробиці,- ВІДЕО

Фото на головній: ЛОДА

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#картинг #чемпіонат #спорт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...