• Головна
  • У львів'янина виявили бразильський штам коронавірусу: що відомо
11:49, 8 червня 2021 р.

У львів'янина виявили бразильський штам коронавірусу: що відомо

У Львів'янина підтвердили бразильський штам коронавірусу. 

Як повідомляє 032.ua, 8 червня об 11:00 в.о. генерального директора Львівського обласного лабораторного центру Наталія Іванченко розповіла про підтвердження нового штаму коронавірусу у мешканця Львова.

 За її словами, Центр громадського здоров'я у місті Києві повідомив про те, що мешканець Львівщини, який приїхав у Італію захворів на COVID-19. Після обстеження у нього виявили бразильський штам коронавірусу. Після цього одразу перевірили людей, з якими він контактував у Львові. У них ознак захворювання на COVID-19 не виявили. Наразі про здоров'я чоловіка нічого не відомо. 

Довідково. Бразильський штам коронавірусу вважають втричі заразнішим за звичайний. Його називають причиною повторної масштабної епідемії захворювання на коронавірус у бразильському місті Манаус. Раніше там перехворіли 76% населення, що мало б бути достатньо для колективного імунітету.

Читайте також: Кабмін пом’якшив карантинні обмеження

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#бразильскийштамкоронавірусу #новіштамикоронавірусульвові #львів'янинуіталії #новинильвів #новинильвова #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Усі матеріали, що стосуються поширення коронавірусу у Львові, Україні та світі, останні новини від державної влади та міста, корисна інформація для українців, поради від лікарів, актуальна інформація про роботу закладів громадського харчування, торгових центрів тощо.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,45
41,49
EUR
45,72
45,80
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...