• Головна
  • Кабмін пом’якшив карантинні обмеження
23:31, 7 червня 2021 р.
Надійне джерело

Кабмін пом’якшив карантинні обмеження

Кабінет міністрів ухвалив рішення про пом’якшення карантинних обмежень, запроваджених у зв’язку з поширенням коронавірусу.

Відповідна постанова №583 від 2 червня оприлюднена на Урядовому порталі, повідомляє Lb.ua.

Документ, серед іншого, дозволяє проведення масових заходів, зокрема у розважальних закладах та закладах громадського харчування, якщо у приміщенні перебуває не більше 1 людини на 4 кв. метр площі будівлі, території або наповненістю залів понад дві третини місць (при заповненні двох рядів відвідувачами і одним пустим рядом).

Обмеження не застосовують,якщо у всіх його учасників і організаторів заходу є негативний результат тесту на ковід методом ПЛР або експрес-тесту на визначення антигену, проведеного не більше ніж за 72 години до проведення заходу, або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації.

Дозволяється також прийом відвідувачів в кінотеатрах, інших установах культури з наповненістю залів не більше двох третин місць.

Крім того, "зелений" рівень епідеміологічної небезпеки буде встановлюватися, якщо кількість виявлених нових випадків інфікування COVID-19 на 100 тис. населення за останні 14 днів - менше 75, коефіцієнт виявлення випадків інфікування COVID-19 методом ПЛР або експрес-тестування на антиген менш 4%, кількість тестувань методом ПЛР або експрес-тестування протягом останніх семи днів на 100 тис. населення - понад 300 і на всій території України немає регіонів з встановленим "червоного" рівня епідемічної небезпеки.

Читайте також: Стало відомо, де у ТРЦ "Форум Львів" та на Сихові можуть розгорнути Центри вакцинації

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Кабмін #карантин #обмеження
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Усі матеріали, що стосуються поширення коронавірусу у Львові, Україні та світі, останні новини від державної влади та міста, корисна інформація для українців, поради від лікарів, актуальна інформація про роботу закладів громадського харчування, торгових центрів тощо.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,45
41,49
EUR
45,72
45,80
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...