• Головна
  • Колишній львівський нардеп став одноосібним власником телеканалу НТА
13:43, 25 травня 2021 р.

Колишній львівський нардеп став одноосібним власником телеканалу НТА

Дмитро Добродомов із 24 травня став єдиним офіційним контролером «НТА-Незалежне телевізійне агентство» – тобто телеканалу НТА. Раніше ще одним співвласником був Андрій Мисик.

Як повідомляє Наші гроші.Львів «НТА-Незалежне телевізійне агентство» засноване ТОВ «НТА Інвест груп», а ця компанія в свою чергу раніше належала ТОВ «ТРК «Інтеррадіо», бенефіціарами якого були Мисик і Добродомов. Із 24 травня, згідно з даними аналітичної системи YouControl, «НТА Інвест груп» тепер напряму засноване Дмитром Добродомовим. Попри зміну офіційних власників вплив на телеканал має Григорій Козловський, депутат Львівської облради від «Європейської солідарності».

Дмитро Добродомов був народним депутатом України VIII скликання, а до того генеральним директором медіа-холдингу ZIK, працював в газетах «Інформатор» та «Експрес».

Зараз він веде програму «Хто як живе?» на 4 каналі – за аналогією із програмою «Хто тут живе?», яка виходила на телеканалі ZIK і де Добродомов також був її ведучим. Разом із Андрієм Мисиком Добродомов контролює 4 канал.

Нагадаємо, у березні керівником телеканалу НТА замість Романа Любицького стала Наталія Струк, головна редакторка і ведуча телеканалу. Заміна менеджера Романа Любицького відбулася після того, як він продав канал «Перший незалежний» співробітникам медіахолдингу Тараса Козака.

Читайте також: П’ятеро львів’ян, які мають президентські амбіції



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Добродомов #НТА #телеканал
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...