• Головна
  • Куди поїхати біля Львова: ТОП-5 цікавих ферм, які варто відвідати, - ФОТО
18:17, 21 травня 2021 р.
Надійне джерело

Куди поїхати біля Львова: ТОП-5 цікавих ферм, які варто відвідати, - ФОТО

Добірка цікавих господарств, куди можна поїхати біля Львова. 

У Львівській області безліч визначних та унікальних локацій, які приваблюють туристів. Серед них - сакральні пам'ятки, національні парки, заповідники, сакральні споруди. Популярні також фермерські господарства. Кореспондентка 032.ua підготувала добірку цікавих ферм, які можна відвідати біля Львова. 

Бананова ферма

Біля Львова у селі Липники можна знайти бананову ферму. Власник ферми Андрій Труш вирощує не лише банани, але і лимони та кавові дерава, а також там можна спробувати із цих плодів лікери. Це локація, куди відвідувачі їдуть не лише відпочити та побачити таке господарство, але і влаштувати собі фотосесію серед екзотичних рослин. 

Бананова ферма

Равликова ферма 

У Солонці Пустомитівського району можна побачити равликову ферму. Це господарство сторило подружжя Юськевичів. Вони займаються розведенням їстівних равликів, а також готують до продажу та споживання цей продукт. Ферма є популярною локацією. Сюди запрошують на екскурсії, сімейні гастротури та майстер-класи. 

Равликова ферма, Фото: facebook.com/ferma.zakhidnyy.ravlyk

Равликова ферма, Фото: facebook.com/ferma.zakhidnyy.ravlyk

Полунична ферма

Неподалік Львова у селі Гончари Пустомитівського района є фермерське господарство, де вирощують полуницю. Заснував полуничну ферму учасник АТО Микола Стецьків. Це велике поле, куди у сезон приїжджає багато відвідувачів. Вони можуть не лише поласувати полуницею, але і назбирати її самостійно. 

Полуниця

Молочна ферма

Охочі також можуть відвідати молочну ферму у Львівській області у селі Угерсько Стрийського району. Там вирощують кіз альпійської породи та голштинську породу корів. Із їхнього молока виготовляють сир за допомогою та рецептами голландського сировара. 

На фермі проводять екскурсії, показують процес дозрівання сиру в обладнаних кімнатах визрівання, можна буде також відвідати ферми із тваринами. Окрім того, проводять дегустації.

Молочна ферма

Ягідна ферма

Неподалік Львова у селі Липники Пустомитівського району розташована ягідна ферма, там вирощують лохину. Це досить недешева ягода, на фермі росте багато різних сортів лохини.У цьому господарстві можна дізнатися все про ягоду, пофотографуватися, а також відпочити на свідому повітрі. 

Ягідна ферма

Нагадаємо, раніше кореспондентка 032.ua розповідала про сакральні пам'ятки, які можна побачити у центрі Львова. Вони є одними із визначних та сакральних споруд у місті. 

Фото на головній умовне: mandria.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #відпочинок #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...