• Головна
  • На Львівщині розібрали обвалений міст: яка ситуація наразі
11:05, 6 травня 2021 р.
Надійне джерело

На Львівщині розібрали обвалений міст: яка ситуація наразі

На Львівщині розібрали обвалений міст через Західний Буг. 

Станом на ранок 6 травня на місці руйнування моста на дорозі Н-17 у Львівській області впродовж доби розібрали залишки конструкції і розпочали підготовчі роботи з будівництва нового моста. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОДА

Міст через річку Західний Буг був побудований у 1960 році, з того часу на ньому жодного разу не проводився капітальний ремонт. Під час ремонту дороги Н-17 у 2015 - 2017 роках на ньому лише був знятий верхній шар асфальту і покладено новий.

У 2020 році Укравтодор провів дослідження мостового господарства, яке показало, що негайного ремонту потребують 895 мостів, з яких 169 перебувають в передаварійному стані. Зруйнований міст через Західний Буг належав до розряду передаварійних і у 2020 році вже був включений до програми відновлення мостів. Розробка проєктної документації для його реконструкції на завершальній стадії.

Нагадаємо, обласна комісія ТЕБ і НС класифікувала обвал моста на автомобільній дорозі Львів - Луцьк як надзвичайну ситуацію об’єктового рівня. Окрім того, на місці події працювали правоохоронці. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження.

Читайте також: У мережі показали панораму з неба, який вигляд має обвалений міст на Львівщині

Фото на головній: пресслужби поліції Львівщини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #обвал_моста #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,33
41,37
EUR
45,80
45,83
PLN
10,68
10,70
Оголошення
live comments feed...