• Головна
  • На Львівщині фіксують велику кількість випадків важкого перебігу COVID у молоді
12:28, 2 лютого 2021 р.
Надійне джерело

На Львівщині фіксують велику кількість випадків важкого перебігу COVID у молоді

Коронавірус “молодшає” на Львівщині. Так, протягом останнього тижня фіксують велику кількість пацієнтів молодого віку, які звертаються по допомогу до медиків з тяжким перебігом COVID.

На Львівщині за останній тиждень фіксують велику кількість випадків важкого перебігу COVID-19 у пацієнтів молодого віку. Про це 2 лютого під час брифінгу повідомив директор департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Орест Чемерис. 

“Попри те, що динаміка пацієнтів, які перебувають на стаціонарному лікуванні, протягом тривалого часу є достатньо стабільною, за останній тиждень надходить інформація про те, що по допомогу з важкими пневмоніями, тяжким перебігом хвороби звертається велика кількість пацієнтів молодого віку …”, - розповів посадовець.

Він закликав мешканців Львівщини не втрачати пильність та не забувати про засоби індивідуального захисту, а також безпечну дистанцію.

“Особливо закликаю усіх уникати місць масових скупчень людей, щоб не наражати на небезпеку себе і своїх рідних”, - зазначив Орест Чемерис.

Також він додав, що наразі ліжкова мережа у “ковідних” лікарнях заповнена на 31%. Понад 90% COVID-ліжок забезпечені киснем.  

Нагадаємо, в Україні протягом 8-24 січня тривав локдаун. У Львівській облдержадміністрації заявили, що локдаун врятував Львівщину від нового COVID-сплеску. 

Раніше ми інформували, що понад пів сотні жителів області повторно заразилися COVID-19.

Згідно із даними останнього соцопитування, робити щеплення від COVID навіть безкоштовно не готові 52% українців. Як відомо, вакцинацію в Україні планують проводитиу п'ять етапів.

Читайте також: Кількість хворих на коронавірус у Львові та області: дані станом на 2 лютого

Фото на головній: trostyanets

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Львівщина #коронавірус
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Усі матеріали, що стосуються поширення коронавірусу у Львові, Україні та світі, останні новини від державної влади та міста, корисна інформація для українців, поради від лікарів, актуальна інформація про роботу закладів громадського харчування, торгових центрів тощо.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...