• Головна
  • Садовий розповів, чи буде у Львові карантин вихідного дня 5-6 грудня
10:29, 3 грудня 2020 р.
Надійне джерело

Садовий розповів, чи буде у Львові карантин вихідного дня 5-6 грудня

2 грудня Кабінет міністрів не продовжив дію карантину вихідного дня. Відтак у Львові наступні субота та неділя будуть робочими. 

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, мер Львова заявив, що наступні вихідні у Львові заклади та магазини продовжать працювати. За його словами, три тижні карантину вихідного підприємці та юристи міськради надавали допомогу бізнесу у Львові.

Загалом вони провели 800 консультацій телефоном та 100 виїздів на місця. Мер наголосив, що усі хто хотіли працювати у цей період мали таку можливість. 

Нагадаємо, що 2 грудня під час засідання уряду прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що в Україні не продовжуватимуть дію каратину вихідного дня. Наразі розглядають рішення про посилення обмежень. 

Читайте також: Кількість хворих на COVID-19 на Львівщині: дані станом на 3 грудня

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#карантин вихідного дня у Львові #ЛЬвів допомагатиме підприємцям #Андрій Садовий #робоча група #новини Львів #новини Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Усі матеріали, що стосуються поширення коронавірусу у Львові, Україні та світі, останні новини від державної влади та міста, корисна інформація для українців, поради від лікарів, актуальна інформація про роботу закладів громадського харчування, торгових центрів тощо.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...