• Головна
  • Звідки привезуть головну ялинку для Львова та що відомо про роботу Різдвяного ярмарку, - ВІДЕО
14:11, 2 грудня 2020 р.
Надійне джерело

Звідки привезуть головну ялинку для Львова та що відомо про роботу Різдвяного ярмарку, - ВІДЕО

Наразі у Львові триває підготовка до святкування Нового року та Різдва в особливих умовах. Адже цього року через пандемію вони відбуватимуться із заходами карантинної безпеки.  

Як повідомляє кореспондентка 032.ua, про це під час брифінгу розповів заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко. За його словами, у Львові планують відмовитися від гучних святкувань, однак традиції хочуть зберегти. Головний акцент створять на менші локації, які зможуть передади дух Різдва. Мають встановити інтерактивну шопку та Дідух.  

Головну ялинку 2020 - 2021 у місті встановлять. Зелену красуню привезуть із Дрогобицького району села Опака. Вона буде у висоту 18 метрів. Використають освітлення, що і минулого року. Як і зазвичай, ялинку розпочнуть встановлювати 13 грудня, а засвітити планують 18 грудня, але урочистої частини не буде. 

Наразі рішення щодо проведення Різдвяного ярмарку виконавчий комітет міськради не ухвалив. Ці заходи планують переформатувати. Якщо і будуть встановлювати, то у менших масштабах. 

Нагадаємо, у 2019 році Різдвяний ярмарок на алеї перед Оперним театром та на площі Ринок відкрили 13 грудня. Головну різдвяну ялинку Львова зрізали на території колишнього львівського заводу "Кінескоп". Блакитна красуня мала 17,5 метрів у висоту. Засяяла традиційно напередодні свята Миколая. 

Читайте також: Купити живу ялинку у Львові: де та коли

Фото на головній: dyvys.info

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #ялинка #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...