• Головна
  • Локдауну в Україні бути: секретар РНБО розповів про 2 варіанти перебігу подій
19:05, 1 грудня 2020 р.
Надійне джерело

Локдауну в Україні бути: секретар РНБО розповів про 2 варіанти перебігу подій

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що в Україні локдаун запровадять стовідсотково. Однак зараз визначаються з датами радикального карантину. 

Про це Олексій Данілов заявив під час прямого ефіру на телеканалі "Україна 24", передає BBC. За його словами, зараз є два шляхи запровадження повного локдауну у країні, влада обирає дати. Планують запровадити у грудні або у січні. Журналістам секретар РНБО заявив, що не хотів би запровадження локдауну на новорічні свята.

Нагадаємо, що 28 листопада голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що епідеміологи рекомендують запровадити локдаун, що триватиме від 15 до 21 дня. Таким чином він буде ефективнішим. 

Разом з тим уряд планує запровадити повний локдаун (попередні дати: з 24 грудня по 15 січня). Станом на 1 грудня це рішення остаточно не прийняли, однак воно зібрало чимало прибічників серед міністрів. Першим про локдаун розповів міністр культури України Олександр Ткаченко, він порекомендував запровадити нові обмеження на новорічні свята. Про радикальніший локдаун заявив і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, який наголосив, що він повинен тривати від трьох до чотирьох тижнів.  

Читайте також: У МОЗ розповіли, чи продовжуватимуть карантин вихідного дня в Україні: подробиці

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#локдаун в Україні #запровадження локдауну #дати локдауну в Україні #секретар РНБО про локдаун #новини України
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Усі матеріали, що стосуються поширення коронавірусу у Львові, Україні та світі, останні новини від державної влади та міста, корисна інформація для українців, поради від лікарів, актуальна інформація про роботу закладів громадського харчування, торгових центрів тощо.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,33
41,37
EUR
45,80
45,83
PLN
10,68
10,70
Оголошення
live comments feed...