• Головна
  • Як частково або повністю покрити свої витрати на Американську освіту?
Новини компаній
11:00, 27 листопада 2020 р.

Як частково або повністю покрити свої витрати на Американську освіту?

Новини компаній
Як частково або повністю покрити свої витрати на Американську освіту? , фото-1

Американська освіта – якісна, престижна і дорога, особливо для іноземців. Вступники витрачають немало коштів ще на етапі підготовки документів, складанні мовних та інших іспитів, розв’язання питань із візою. Залишається питання оплати перельотів, проживання і самого навчального процесу.

Основна інформація про стипендії

На ресурсі UniPag зазначена статистика, яка допоможе краще розуміти ситуацію і оцінити свої шанси на фінансову підтримку. Насамперед, слід розраховувати, що близько 850 доларів на місяць студент повинен мати на мінімальні витрати, ці кошти стипендія не повертає зазвичай. При вступі на бакалавра треба мати мінімальний бал із SAT – 1400, ACT – 32. Вступ на магістра вимагає таких оцінок GRE verbal – 155, GRE quantitative – 160, GMAT – 700.

Знання мови – обов’язкова вимога для отримання стипендії, для цього слід пред’явити результати TOEFL 100, або IELTS 7.0. Також треба показати високу позицію в рейтингу свого класу. Студенти із видатними показниками і досягненнями можуть отримати повне покриття своїх витрат, хоча зазвичай це 20-40% всієї суми.

Особливості стипендій, основні види

Підготовку до подачі заяви на стипендію треба починати за рік. Слід розглянути всі варіанти, визначитися із вибором і приступати до діла. Грамотний підхід дасть шанс на навчання в США, яке часто не по кишені американцям. Один із найпоширеніших видів стипендії – це need-based. Вона надається студентам, які мають видатні здібності, але перебувають в скрутному фінансовому становищі.

Для пошуку потрібної стипендії треба звернутися, насамперед, до американського ВНЗ (до якого планується вступ). При університетах часто діють спеціальні фінансові комітети, які консультують із таких питань.

Гранти і стипендії США

Існує чимало варіантів отримання фінансової підтримки для іноземних студентів. Розповімо про найпопулярніші реалістичні варіанти:

  • Global UGRAD. Це міжнародна програма обміну, проводиться Держдепартаментом США. Призначена для бакалаврів з усього світу, які можуть рік навчатися в американському інституті. Повністю покриваються візові витрати й дорога, навчання, проживання. Нюанс – студент не може вчитися на останньому курсі бакалаврату і отримати ступінь. Це програма для студентів молодших курсів.
  • The Fulbright Program. Програма, яка допомогла 43 Нобелівським лауреатам здобути освіту. Це підтримка близько 8 000 студентів з усього світу у вигляді грантів. Доступна студентам, аспірантам спеціалістам, аспірантам, вченим.
  • IHS Journalism Internship Program. Програма для журналістів і письменників, при цьому відповідна спеціалізація не потрібна. Доступна студентам і недавнім випускникам. Навчання в США триватиме 8 місяців.

Пошук стипендій може також привести до програм Yale World Fellows Program, Yale World Fellows Program та інших. Разом із заявкою та іншими документами треба додати мотиваційного листа – він дуже цінується в американських ВНЗ. Із цим вправно і швидко допоможе сервіс https://www.masterpapers.com/.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,40
41,43
EUR
45,94
46,02
PLN
10,62
10,72
Оголошення
live comments feed...