• Головна
  • Міністр культури пропонує запровадити двотижневий локдаун на новорічні свята в Україні
15:34, 24 листопада 2020 р.
Надійне джерело

Міністр культури пропонує запровадити двотижневий локдаун на новорічні свята в Україні

24 листопада міністр культури Олександр Ткаченко висловив свою позицію стосовно карантину в Україні. Він пропонує запровадити двотижневий локдаун на новорічні свята. Відмовитись на Різдво та Новий рік від масових заходів. 

Про це він написав у своєму телеграм-каналі. Олександр Ткаченко зазначає, що впродовж останніх днів щодобова кількість виявлених нових хворих на коронавірус знизилася. Однак невідомо, як буде надалі. За його словами, ситуація має бути прогнозованою. Розтягнута у часі "червона зона" не може бути безкінечною, через негативний вплив на економіку. На його думку, краще прогнозований локдаун, ніж тривала невизначеність. 

"Пропонував би запланувати двотижневий локдаун, прив’язаний до новорічних свят. Уряд має допомогти всім, хто фінансово потерпає в умовах безробіття. Також відмовитись на Різдво та Новий рік від масових заходів і зустріти свята в режимі онлайн, наприклад в зумі. Принаймні буде, що згадати", - додав Олександр Ткаченко. 

Допис Олександра Ткаченко, t.me/s/otkachenkokyiv

Допис Олександра Ткаченко, t.me/s/otkachenkokyiv

Зазначимо, в Україні запровадили карантин вихідного дня із 14 до 30 листопада. Згідно із постановою №641, у суботу та неділю заборонена робота закладів громадського харчування, але є можливістю роботи на виніс; торгових центрів та інших розважальних закладів; фітнес-центрів і басейнів; установ культури; суб'єктів господарської діяльності та побутового обслуговування. Чи продовжать і надалі карантин вихідного дня наразі невідомо. 

Читайте також: Вихідні у грудні 2020: коли та скільки відпочиватимуть українці

Фото на головній умовне: pravda.com.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #карантин #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...