• Головна
  • Вулицю Курмановича у Львові відкрили для проїзду: який має вигляд, - ФОТО
16:12, 22 жовтня 2020 р.
Надійне джерело

Вулицю Курмановича у Львові відкрили для проїзду: який має вигляд, - ФОТО

22 жовтня у Львові повністю завершився ремонт найскладнішої вулиці міста. Відкрили другий участок дороги на вулиці Курмановича. 

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, першу частину дороги, що включає участок від вулиці А. П'ясецького до вулиці Данила Апостола (вартість71,5 млн гривень), відкрили влітку 2020 року. А на другій ділянці дороги (від вул. Данила Апостола до вул. Рудненська, вартістю 42,4 млн. гривень) ремонтні роботи завершилися 22 жовтня. 

Підрядною організацією, що виконувала ремонтні роботи, була компанія ТзОВ "Онур". Їхня загальна вартість становила 113,9 мільйонів гривень. Там ремонтники постелили асфальтне покриття, встановили каналізацію, водопровід, мережеві зв'язки та тротуари. 

За словами директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександра Оденця, на вулиці Курмановича підрядник також облаштував LED-освітлення, дощову каналізацію, пішохідні проходи та велодоріжки.

Відремонтована вулиця Курмановича у Львові. Фото - ЛМРВідремонтована вулиця Курмановича у Львові. Фото - ЛМРВідремонтована вулиця Курмановича у Львові. Фото - ЛМРВідремонтована вулиця Курмановича у Львові. Фото - ЛМРВідремонтована вулиця Курмановича у Львові. Фото - ЛМРВідремонтована вулиця Курмановича у Львові. Фото - ЛМРВідремонтована вулиця Курмановича у Львові. Фото - ЛМРВідремонтована вулиця Курмановича у Львові. Фото - ЛМРВідремонтована вулиця Курмановича у Львові. Фото - ЛМРВідремонтована вулиця Курмановича у Львові. Фото - ЛМРВідремонтована вулиця Курмановича у Львові. Фото - ЛМРВідремонтована вулиця Курмановича у Львові. Фото - ЛМР

Нагадаємо, що що у Львові планують облаштувати Середнє транспортне кільце. Про це повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрій Білий. Кільце має бути із розв’язками та добудовою двох вулиць.

Читайте також: У ЛМР розповіли, коли та як курсуватиме тролейбус на Хуторівці

Матеріал підготовлено на основі повідомлення з сайту ЛМР

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #ремонт вулиць #вулиця Курмановича #відрили вулицю Курмановича #нвоини Львів #новини Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...