• Головна
  • Олег Синютка заявив, що балотуватиметься на мера Львова, - ВІДЕО
17:41, 7 вересня 2020 р.
Надійне джерело

Олег Синютка заявив, що балотуватиметься на мера Львова, - ВІДЕО

Олег Синютка. Фото - з відкритого доступу

Олег Синютка. Фото - з відкритого доступу

7 вересня колишній голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка балотуватиметься на посаду мера Львова. Місцеві вибори у місті відбудуться 25 жовтня 2020 року. 

Про це народний депутат заявив у відеоролику. За його словами, у Львові потрібно навести лад, а він це стовідсотково зможе.

"Хтось шукає щастя в Європі, а я переконаний, Львів — це і є Європа. Потрібно лише навести лад. Не красти, не брехати і відповідати за свої дії. Погоджуєтесь? У нас спільний шлях! Я, Олег Синютка йду в мери! Прошу вашої довіри!"- наголосив Олег Синютка.

Довідково. Олег Синютка - 50-річний уродженець Тернопільської області. Він закінчив Прикарпатський національний університет ім. В.Стефаника за фахом “вчитель історії”, а 1995 року - за спеціальністю “економіка та управління”. У 2007 році став першим заступником мера Львова. 

Від жовтня 2015 року був депутатом Львівської обласної ради 7 скликання від БПП “Солідарність”. З грудня 2014 до квітня 2019 року був на посаді голови Львівської ОДА. А у 2019 році був обраний народним депутатом 9 скликання від партії “Європейська Солідарність”.

Нагадаємо, раніше про наміри позмагатися за крісло мера Львова у 2020 році заявив чинний міський голова Андрій Садовий, а також Руслан КошулинськийОксана ЮринецьЮлія ГвоздовичЯрослав РущишинТарас Кльофа, а також львівський стоматолог Юрій Бунь та голова "Варти" Ігор Зінкевич.

Читайте також: Безкоштовне ПЛР- та ІФА-тестування у Львові: чи зобов'язані пацієнти платити

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Олег Синютка #балотуватиметься #мер Львова #місцеві вибори #голова Львівської ОТГ #новини Львів #новини Львова
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,75
45,80
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...