• Головна
  • Оксана Юринець балотуватиметься на мера Львова
19:19, 27 серпня 2020 р.
Надійне джерело

Оксана Юринець балотуватиметься на мера Львова

Фото ілюстративне, зі сторінки Оксани Юринець у фейсбуці

Фото ілюстративне, зі сторінки Оксани Юринець у фейсбуці

27 серпня стало відомо, кого партія "УДАР" висуває на голову Львівської ОТГ. Кандидаткою на мера Львова стала народна депутатка України 8 скликання Оксана Юринець.

Про це політикиня повідомила на своїй фейсбук-сторінці. Оксана Юринець зазначила, що йде на вибори голови Львівської ОТГ від партії, у якій перебуває від часу заснування, - "УДАР" Віталія Кличка. "У 2014 році я стала однією з лише двох жінок в Україні, які виграли вибори у мажоритарному окрузі Львова. Мені висловили довіру більше як 40 000 львів’ян, делегувавши представляти їхні інтереси в Парламенті", - додала вона.

Оксана Юринець, фото з фейсбуку

Оксана Юринець, фото з фейсбуку

За час каденції у Верховній Раді Юринець займалася питаннями соціальної інфраструктури, а також безвізу й членства України в ЄС. Зараз збирається балотуватися на мера Львова, бо їй "доводилося на національному рівні вирішувати ті проблеми, які можна було вирішити тут, на місці".

Нагадаємо, крім Оксани Юринець, щонайменше ще одна політикиня буде боротися за пост мера Львова у жовтні 2020 року - Українська Галицька Партія висунула кандидатуру Юлії Гвоздович. Про намір балотуватися заявив також чинний міський голова Львова Андрій Садовий і представник "Голосу" - Ярослав Рущишин. Львівський осередок партії "Слуга народу" тим часом представив трьох кандидатів у соцмережах і доручив підписникам обирати, хто ж піде від них на найближчі місцеві вибори.

Читайте також: Львівська політика: депутатки у міській та обласній радах і чи зможе жінка очолити місто

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #вибори #мер Львова #міський голова #Львівська ОТГ #Юринець #Удар
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...