• Головна
  • У Львівській міськраді прокоментували ситуацію зі спалахом коронавірусу серед чиновників
15:11, 21 серпня 2020 р.
Надійне джерело

У Львівській міськраді прокоментували ситуацію зі спалахом коронавірусу серед чиновників

Фото - з відкритого доступу

Фото - з відкритого доступу

21 серпня на своїй сторінці у Facebook депутат Львівської міськради Петро Адамик заявив, що у понад 20 чиновників ЛМР виявили коронавірус.

За його словами, станом на 21 серпня серед керівного складу Львівської міськради виявили понад 20 випадків коронавірусу. Натомість серед депутатів ЛМР коронавірус виявили лише в однієї людини.

"Інфікованими виявилися два заступники міського голови, представники секретаріату міської ради, керівники департаментів та управлінь, їх заступники. Усі вони зробили ПЛР-тести і отримали позитивний результат", - написав у дописі депутат.

У коментарі під дописом Петра Адамика депутатка Львівської міськради Ольга Посипанко підтвердила його слова. Жінка розповіла, що на коронавірус захворіли також і начальники відділів. 

"У департаменті житлового господарства залишились одні спеціалісти. І вочевидь, контактних більшість. Дуже добре, що самоізолювався керівник Секретаріату, але інші працівники структурних не мають розуміння, що робити. Учора я запитала міського голову про тотальне тестування. (...) У більшості, масковий режим не дотриманий", - написала Ольга Посипанко.

Натомість у коментарі журналістці 032.ua у пресслужбі Львівської міськради наголосили, що у ЛМР немає спалаху на коронавірус, а депутати явно перебільшують ситуацію. 

"Звичайно, за весь період пандемії хтось з депутатів хворів та одужував. Пандемія у нас від березня. Зараз тут спалаху COVID-19 нема. Шкода, що хтось все перебільшує", - розповіли у пресслужбі. 

Нагадаємо, що станом на 21 серпня у Львові та області лабораторно підтвердили 12 793 випадки інфікування коронавірусом. Загалом 347 людей померло. Одужав 3651 пацієнт.

Читайте також:  "Голос" висунув Ярослава Рущишина на мера Львова

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#спалах коронавірус в ЛМР #коронавірус серед чиновників #у ЛМР прокоментували ситуацію #коронавірус у Львові #новини Львова #новини Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Усі матеріали, що стосуються поширення коронавірусу у Львові, Україні та світі, останні новини від державної влади та міста, корисна інформація для українців, поради від лікарів, актуальна інформація про роботу закладів громадського харчування, торгових центрів тощо.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...