• Головна
  • У Львові встановлять нові зупинки та перенесуть деякі старі, - ПЕРЕЛІК
14:09, 10 серпня 2020 р.
Надійне джерело

У Львові встановлять нові зупинки та перенесуть деякі старі, - ПЕРЕЛІК

Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Фото ілюстративне, з відкритих джерел

10 серпня у Львові вирішили облаштувати низку нових та перенести деякі старі зупинки громадського транспорту. Відповідне рішення погодили на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради.

Як передає 032.ua, зміни у місті проводять з урахуванням попереднього рішення комісії з безпеки дорожнього руху і для покращення надання транспортних послуг. Передбачено облаштування нових, перенесенення старих зупинок та зміна транслітерації у їхніх назвах. Змін зазнають кілька десятків зупинок по Львову, згідно з переліком нижче:

За інформацією начальника управління транспорту міста Ореста Олеськіва, у додаток внесуть близько 30 змін, велика частина з яких - "технічні", наприклад, виправлення транслітерації у назвах. Окрім цього, додадуть до переліку 16 нових зупинок, частина з яких уже діє.

Нагадаємо, у травні цього року у Львові затвердили єдиний стандарт із облаштування зупинок громадського транспорту. Львівські активісти тим часом виявили низку павільйонів, які встановили з порушеннями. Раніше сайт 032.ua розповідав про цікаві концепції екозупинок за кордоном та чим важливі такі об'єкти для міста.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #зупинки #павільйони #громадський транспорт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...