• Головна
  • Міністр охорони здоров'я Степанов приїде на Львівщину: коли та чому
17:11, 5 серпня 2020 р.
Надійне джерело

Міністр охорони здоров'я Степанов приїде на Львівщину: коли та чому

Фото - з відкритого доступу ( Максим Степанов)

Фото - з відкритого доступу ( Максим Степанов)

Завтра, 6 серпня, Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов приїде до Львова. У Львівській обласній державній адміністрації розповіли про мету візиту посадовця. 

Як повідомили журналістці 032.ua у пресслужбі Львівської обласної державної адміністрації, 6 липня очільник Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов планує завітати до трьох львівських медичних закладів, аби поспілкуватися з трудовим колективом та перевірити умови у лікарнях. 

Отож 6 серпня міністр побуває у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова, Львівській обласній клінічній лікарні та у Львівському онкологічному регіональному лікувально-діагностичному центрі (вул. Гашика, 2А). Після цього у приміщенні ЛОДА відбудеться робоча нарада з Максимом Степановим, тему якої поки не розголошують. 

Опісля вже о 15:00 за підсумками робочої наради відбудеться брифінг Міністра охорони здоров'я України. Його транслюватиму на офіційній сторінці у Facebook Львівської ОДА. 

Нагадаємо, що 18 липня під час щоденного онлайн-брифінгу міністр охорони здоров'я Максим Степанов розповів про ситуацію з лікуванням коронавірусу у Львівській області та розповів хто за це нестиме відповідальність. Після приїзду з Львівщини очільник Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов назвав ситуацію в області критичнию та розповів про можливе звільнення начальника Департамента охорони здоров'я ЛОДА.

Читайте також: Кількість хворих на коронавірус у Львові та області: статистика за 5 серпня

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Максим Степанов у Львові #мета візиту #ЛОДА #чому приїде #новини Львів #новини Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Усі матеріали, що стосуються поширення коронавірусу у Львові, Україні та світі, останні новини від державної влади та міста, корисна інформація для українців, поради від лікарів, актуальна інформація про роботу закладів громадського харчування, торгових центрів тощо.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,33
41,37
EUR
45,80
45,83
PLN
10,68
10,70
Оголошення
live comments feed...