• Головна
  • Керівництво Львівської ОДА вимагає в Садового закрити кафе і спортзали
17:08, 3 липня 2020 р.
Надійне джерело

Керівництво Львівської ОДА вимагає в Садового закрити кафе і спортзали

Фото умовне, зі сторінки Максима Козицького у фейбуці

Фото умовне, зі сторінки Максима Козицького у фейбуці

Голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький вимагає від мера Львова Андрія Садового посилити карантин. У зв'язку з епідеміологічною ситуацією на Львівщині та в обласному центрі зокрема, керівництво ЛОДА вважає передчасними та безпідставними послаблення карантинних заходів, яку прийняла Львівська міська комісія ТЕБ і НС.

Як повідомив сам Козицький на сторінці у фейсбуці, мова йде про дозвіл на роботу закладам громадського харчування, фітнес-центрів та спортивних залів з кількістю відвідувачів до 10 осіб. Голова ЛОДА вимагає скликати позачергове засідання Львівської міської комісії ТЕБ і НС, аби привести рішення місцевої комісії у відповідність до вимог Постанови КМУ. Відповідного листа Максим Козицький скерував Андрію Садовому.

"Рішення щодо посилення протиепідемічних заходів та припинення їх на території регіону або окремих адміністративно-територіальних одиниць приймається виключно регіональною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. А рішення про послаблення карантинних заходів приймається на підставі подання головного державного санітарного лікаря регіону, з урахуванням оцінки епідемічної ситуації. Однак, подання на послаблення карантинних заходів, тим більше послаблення заходів у місті Львові, не було", - заявив керівник Львівської ОДА.

Нагадаємо, у Львові з 24 червня, попри велику кількість підтверджених випадків захворювання на COVID-19, дозволили працювати закладам громадського харчування не лише на терасах, але й у приміщеннях, а також фітнес-клубам. Зміни дозволені за умови дотримання карантинних обмежень та не більше 10 відвідувачів у одному закладів. Із 1 липня у місті вирішили обмежити роботу кафешок до 22:00. У той же ж день виник скандал, коли львівський журналіст зафіксував роботу вночі закладу Театр пива "Права", попри заборону.

Читайте також: Львівська область одна з найбільш недотестованих на COVID-19, - аналітики

За матеріалами зі сторінки Максима Козицького

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #коронавірус #COVID-19
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Усі матеріали, що стосуються поширення коронавірусу у Львові, Україні та світі, останні новини від державної влади та міста, корисна інформація для українців, поради від лікарів, актуальна інформація про роботу закладів громадського харчування, торгових центрів тощо.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...