• Головна
  • На Львівщині від COVID-19 за тиждень померло 11 людей: подробиці
20:08, 3 липня 2020 р.
Надійне джерело

На Львівщині від COVID-19 за тиждень померло 11 людей: подробиці

Фото - з відкритого доступу

Фото - з відкритого доступу

У Львівській області за тиждень зафіксували 11 нових випадків смертей хворих на COVID-19. Їх вік варіюється від 52 років до 81. 

За даними пресслужби Львівської ОДА, від коронавірусу померли: 

  • 58-річний чоловік, який перебував на лікуванні у Сокальській ЦРЛ. Результати тесту, що підтвердив наявність коронавірусу отримав ще 22 червня а помер 30 червня.
  • 68-річна жінка. Вона померла 27 червня. Перебувала на лікуванні у Стрийській центральній міській лікарні. Результати тесту, що підтвердив наявність коронавірусу отримала 23 червня.
  • 63-річний чоловік помер 20 червня. Перебував на лікуванні у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги м.Львова. Результати тесту, що підтвердив наявність коронавірусу отримав 17 червня.
  • 52-річна жінка померла 19 червня. Перебувала на лікуванні у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова. Результати тесту, що підтвердив наявність коронавірусу отримала 19 червня.
  • 60-річний чоловік помер 1 липня. Перебував на лікуванні у Стрийській центральній міській лікарні. Результати тесту, що підтвердив наявність коронавірусу отримав 25 червня.
  • 59-річний чоловік помер 30 червня. Перебував на лікуванні у Львівському обласному госпіталі ветеранів війни та репресованих імені Ю. Липи. Результати тесту, що підтвердив наявність коронавірусу отримав 24 червня.
  • 54-річна жінка померла 5 червня. Перебувала на лікуванні у КНП ЯРР ЛО "Новояворівська РЛ ім.Ю.Липи". Результати тесту , що підтвердив наявність коронавірусу отримала 14 червня.
  • 81-річний чоловік помер 15 червня. Перебував на лікуванні у Кам’янка-Бузькій ЦРЛ. Результати тесту , що підтвердив наявність коронавірусу отримав 15 червня.
  • 69-річний чоловік помер 13 червня. Перебував на лікуванні у Сокальській ЦРЛ. Результати тесту , що підтвердив наявність коронавірусу отримав 27 червня.
  • 64-річний чоловік помер 1 липня. Перебував на лікуванні у Сокальській ЦРЛ. Результати тесту , що підтвердив наявність коронавірусу отримав 29 червня.
  • 66-річний чоловік помер 1 липня. Перебував на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні. Результати тесту , що підтвердив наявність коронавірусу отримав 9 червня.

Голова Львівської ОДА Максим Козицький на своїй сторінці у Facebook пояснив таку кількість смертей від коронавірусу в області.  

"Хотів би уточнити, що така кількість смертей – це показник більш, ніж за тиждень, троє з цього числа – померли 1 липня. В області – один із найвищих відсотків охоплення тестуванням - 109,7%. Лише за попередню добу здійснили 1053 дослідження. Водночас, одужало від COVID-19 - 873 особи", - написав він.

Нагадаємо, що станом на ранок 3 липня у Львівській області підтверджених 5882 випадків інфікування коронавірусом. З них - 157 людей померли та 873 пацієнти одужали.

Читайте також: У Львові фінансово підтримають медпрацівників, які захворіли на COVID-19

Матеріал підготовлено на основі повідомлення з сайту ЛОДА

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#коронавірус #Україна #нові випадки #летальні випадки #смерть
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Усі матеріали, що стосуються поширення коронавірусу у Львові, Україні та світі, останні новини від державної влади та міста, корисна інформація для українців, поради від лікарів, актуальна інформація про роботу закладів громадського харчування, торгових центрів тощо.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...