• Головна
  • Безкоштовна доставка ліків онлайн стала доступною на Львівщині
12:08, 29 травня 2020 р.
Надійне джерело

Безкоштовна доставка ліків онлайн стала доступною на Львівщині

Photo by Michael Longmire

Photo by Michael Longmire

У Львівській області підписали меморандум про співпрацю з сервісом пошуку й доставки ліків Liki24.com. Проєкт "Ліки Вдома" дозволить отримати безкоштовну доставку куплених ліків онлайн. Такий проєкт діє у кількох областях України.

Як повідомили у пресслужбі Львівської обласної державної адміністрації, цей проєкт є важливим в умовах карантину, коли транспортне сполучення обмежене. Насамперед, доставка буде корисною для мешканців сіл і містечок Львівщини, де в аптеках немає або обмежена кількість ліків.

За словами директора Департаменту охорони здоров'я Ореста Чемериса, безкоштовна доставка діятиме також на замовлення медикаментів в межах державної програми “Доступні ліки”. Таким чином мешканцям області не потрібно буде їхати в інший населений пункт для того, щоб купити необхідні препарати.

Замовити ліки можна буде онлайн або за номером телефону 068 296 14 52. Сервіс працює з 5000 аптек по Україні. Щоб замовити ліки онлайн, потрібно зайти на сайт Liki24.com, обрати препарати та "Доставку Укрпоштою". У асортименті - 55 тисяч аптечних товарів. Доставлятимуть їх безпосередньо додому або на відділення Укрпошти.

За матеріалами Львівської ОДА

Читайте також: COVID-19, домашнє насильство та потребуючі: як підтримують самотніх матерів, літніх людей та безхатьків на Львівщині

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #Львівщина #доставка ліків
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Усі матеріали, що стосуються поширення коронавірусу у Львові, Україні та світі, останні новини від державної влади та міста, корисна інформація для українців, поради від лікарів, актуальна інформація про роботу закладів громадського харчування, торгових центрів тощо.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...