• Головна
  • У центрі Львова встановлять п’ять питних фонтанів, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ
21:09, 22 травня 2020 р.
Надійне джерело

У центрі Львова встановлять п’ять питних фонтанів, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ

Фото умовне: the-village.com.ua

Фото умовне: the-village.com.ua

У Львові вирішили влаштувати експеримент та встановити по місту п’ять питних фонтанів. Місцем розташування стануть популярні точки у центрі Львова. Обіцяють завершити встановлення до кінця липня.

Як передає журналістка 032.ua, відповідне рішення погодили на засіданні виконавчого комітету 22 травня. За роботи відповідатиме ЛКП “Львівводоканал”. Готові об’єкти передадуть на баланс районної адміністрації.

Згідно з рішенням, по місту встановлять два типи фонтанів (як на зображенні нижче). Один - з додатковою чашею для людей з інвалідністю. Інший матиме три чаші та дозволятиме попити у спекотну пору не лише людям, але й чотирилапим. Колір фонтанів: сірий або металеве матове покриття. 

Питні фонтани у Львові, візуалізація ЛМРПитні фонтани у Львові, візуалізація ЛМРПитні фонтани у Львові, візуалізація ЛМР

Питні фонтани мають облаштувати: біля входу до Ратуші на площі Ринок, біля пам’ятника Тарасові Шевченку, на площі Митній, біля Порохової вежі та на проспекті Свободи поблизу Оперного театру.

Нагадаємо, раніше у Львові облаштували громадський простір в межах вулиць Контопська - Природна - Чупринки, де також передбачили встановлення питного фонтану. У 2017 році під час реконструкції площі Маланюка у Львові встановили аналогічну конструкцію.

Читайте також: На місці "Кульбаби" облаштують сухий фонтан: коли стартує реконструкція

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #благоустрій #питні фонтани
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...