• Головна
  • У Львові покажуть театральні вистави просто неба: коли та де
22:19, 15 травня 2020 р.
Надійне джерело

У Львові покажуть театральні вистави просто неба: коли та де

Фото умовне, з відкритих джерел

Фото умовне, з відкритих джерел

17 травня, в декількох районах Львова покажуть вистави просто неба. Мобільний спектакль влаштовують Інститут стратегії культури та Львівський театр ляльок.

Як повідомили у пресслужбі Львівської ОДА, "Театр іде до тебе" - це проєкт у рамках програми "Львів 2020: Фокус на культуру". Покази відбудуться у неділю за такими адресами: вул. Мазепи, 18 (район Топольної) – 12:00; вул. Суботівська, 9 (Левандівка) – 14:00; вул. Чукаріна, 24-26 (Сихів) – 16:00; вул. Бойківська, 5В (район Сахарова — Горіхового гаю) – 18:00.

Глядачам пропонують в умовах карантину з дотриманням усіх правил подивитися виставу та зустрітися зі знайомими. Спектакль відбуватиметься на розкладній сцені у дворах будинків, які добре оглядаються з вікон і балконів. Передбачається дотримання відстаней між глядачами та акторами і "в партері". Окрім цього, всі охочі зможуть подивитися виставу просто неба з власних балконів або вікон і не виходити з дому.

Ведучою театрального свята буде Марта Більська. За словами організаторів, постановку адаптували під специфічний формат: скоротили тривалість, використають найбільші за розміром ляльки й декорації.

Читайте також: Від 15 травня Львівський оперний театр проведе декілька онлайн-вистав, - ПОСИЛАННЯ

Джерело: ЛОДА

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #вистава #театр просто неба #показ
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,45
41,50
EUR
45,75
45,80
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...