• Головна
  • У Львові відбувся автопробіг "За збереження малого бізнесу", - ФОТО
19:22, 22 квітня 2020 р.
Надійне джерело

У Львові відбувся автопробіг "За збереження малого бізнесу", - ФОТО

Фото умовне: @john_cameron

Фото умовне: @john_cameron

22 квітня у Львові та інших великих містах України відбувся автопробіг "За збереження малого бізнесу". Кілька десятків підприємців у кожному місті долучилися власним авто й інформаційними плакатами до події, проїхали таким чином містом з кінцевою точкою біля обласних державних адміністрацій.

Як повідомляє журналістка 032.ua, у Львові на вулиці Винниченка один із представників львівських підприємців передав резолюцію учасників автопробігу представникам Львівської обласної державної адміністрації. Активісти також скерували електронне звернення до міського голови Львова Андрія Садового.

Підприємці обурені карантинними обмеженнями, бо власники малого бізнесу не можуть у зв'язку з цим здійснювати діяльність, як наслідок - важко сплачувати податки, втримувати найманих працівників. Відтак, вони хочуть, щоб влада почула їх і пом'якшила карантинний режим, а не знищувала малий бізнес, попри те, що великі мережі працюють в тих самих умовах. Учасники автопробігу також наголосили, що за кордоном країни запроваджують багатомільярдні проекти на підтримку малого бізнесу, а не монополії.

Бізнесмени вважають такі обмеження порушенням ст. 42 і ст. 43 Конституції України, а також ст. 6 Господарського кодексу України, наголошують, що зупинка роботи підприємств і виробництв призведе до падіння економіки, банкрутства і як наслідок - зубожіння населення. Представники малого бізнесу вимагають повернути штрафи накладені на підприємців за порушення умов карантину та відшкодувати матеріальну шкоду, нанесену у зв'язку з цим.

Читайте також: Безробіття в Україні: які заходи прийняв Уряд через продовження карантину, - ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #карантин #коронавірус #Львівщина #підозра #хворі на COVID-19
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Усі матеріали, що стосуються поширення коронавірусу у Львові, Україні та світі, останні новини від державної влади та міста, корисна інформація для українців, поради від лікарів, актуальна інформація про роботу закладів громадського харчування, торгових центрів тощо.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...