• Головна
  • На Великдень львівський гурт влаштує безкоштовний онлайн-концерт
14:17, 18 квітня 2020 р.
Надійне джерело

На Великдень львівський гурт влаштує безкоштовний онлайн-концерт

Фото: @john_matychuk

Фото: @john_matychuk

19 квітня о 18:00 з нагоди Великодня львівський постфолк гурт Torban влаштує святковий концерт, який вперше проведуть в онлайн-форматі. У програмі - веснянки та весільні пісні.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, відеотрансляцію події можна буде побачити на фейсбук-сторінці гурту, а також на їхньому каналі в ютубі. Самі музиканти повідомили, що карантин на них позитивно вплинув: кипить робота над новим альбомом, а на Паску 2020 відбудеться прем'єра пісні.

Гурт Торбан

Гурт Торбан

Зазначимо, що львівський гурт має назву на честь торбану - "панської бандури", струнно-щипкового інструменту, який був популярним серед шляхти у 17 - 18 століттях. Torban дає нове дихання давнім пісням, які учасники гурту знаходять в архівах. Переважно це обрядові українські пісні: колядки, веснянки, купальські та весільні в сучасному аранжуванні. Учасники гурту: Марічка Чічкова, Юрко Дворник, Святослав Галась, Данута Згарда, Артур Темченко.

Нагадаємо, раніше сайт 032.ua поспілкувався з учасницею гурту Марічкою Чічковою про творчість колективу і організацію Свята музики у Львові. Зазначимо, що багато культурних закладів як-от Оперний театр, Театр Лесі Українки і Театр Леся Курбаса влаштовують онлайн-покази вистав. Читайте також інтерв'ю з учасницею гурту Troye Zillia бандуристкою Анастасією Войтюк про сучасну українську "космічну" музику.

Джерело: Львівська міська рада

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #музика #концерт #Великдень
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,29
41,34
EUR
45,60
45,90
PLN
10,68
10,70
Оголошення
live comments feed...