• Головна
  • Протестувальники заблокували трасу в Сокільниках, - ФОТО
11:37, 28 лютого 2020 р.
Надійне джерело

Протестувальники заблокували трасу в Сокільниках, - ФОТО

Сьогодні, 28 лютого, мешканці Львівщини перекрили в’їзд в село Сокільники, що поблизу Львова. Вони виступають проти приєднання села до майбутньої Львівської територіальної громади.

Про це повідомила речниця Патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій у коментарі кореспондентці 032.ua. Розпочалася акція протесту орієнтовно о 10:00, її учасниками є до 50 людей. Протестувальники періодично пропускають транспорні засоби -  кожні 5 хвилин відкривають для руху дорогу на 3-5 хвилин. На місці події присутні працівники відділу поліції, які здійснюють охорону громадського порядку.

Фото з місця події / пресслужба Патрульної поліції Львівщини

Фото з місця події / пресслужба Патрульної поліції Львівщини

Доповнено. У пресслужбі Патрульної поліції Львівщини зазначили, що акцію протесту в Сокільниках завершили о 12:10. 

Зазначимо, за даними пресслужби Львівської міської ради, частина мешканців села Сокільни висловила свою позицію на підтримку приєднання населеного пункту до Львівської ОТГ. Відповідний лист представники організації скерували на ім’я міського голови Львова Андрія Садового та голови Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького.

Нагадаємо, кореспондентка 032.ua повідомляла, що 27 лютого протестувальники перекрили трасу Львів-Рава-Руська у селі Малехів, що за 3 кілометри від Львова. Вони виступаюли проти приєднання Малехівської ОТГ до майбутньої Львівської територіальної громади.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #мітинг #протест #Сокільники #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,37
41,47
EUR
45,40
45,85
PLN
10,30
10,70
Оголошення
live comments feed...