• Головна
  • Поліція затримала 18-річного "закладника" в поштовому відділенні, коли той отримував посилку зі 100 г наркотиків, - ФОТО
17:41, 15 лютого 2020 р.
Надійне джерело

Поліція затримала 18-річного "закладника" в поштовому відділенні, коли той отримував посилку зі 100 г наркотиків, - ФОТО

13 лютого львівські поліцейські в одному з поштових відділень затримали 18-річного уродженця міста Сокаль, який навчається в львівському ВНЗ, за імовірний збут психотропної речовини "амфетамін".

У такий спосіб правоохоронці перекрили ще один канал постачання на територію Львова наркотичних речовин, у цьому ж випадку - психотропної речовини "амфетамін", повідомила пресслужба поліції..

Зловмисника, уродженця міста Сокаль, викрили оперативники Галицького відділу. Правоохоронці затримали його якраз у поштовому відділенні, де він отримав посилку з невідомою речовиною, схожою на згаданий наркотик, вагою приблизно 100 г.

Далі правоохоронці встановили, що затриманий після цього розповсюджував психотропи вроздріб, ховаючи "закладки" по місту. Йому загрожує до 3-ох років позбавлення волі.

Нагадаємо, що затриманий львівськими правоохоронцями громадянин, який напідпитку конфліктував з пасажирами електрички, вже в самій лікарні на огляді розбив капітану поліції ніс.

Джерело інформації: Поліція Львівщини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#032.ua #Львів #новини #поліція
Високі оцінки користувачів за Стиль викладу
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,87
40,95
EUR
44,10
44,20
PLN
10,20
10,25
Оголошення
live comments feed...