• Головна
  • Два дні до свята закоханих: 10 ідей, який сюрприз можна підготувати в останній момент
19:03, 12 лютого 2020 р.
1
Надійне джерело

Два дні до свята закоханих: 10 ідей, який сюрприз можна підготувати в останній момент

14 лютого українці відзначатимуть міжнародний День святого Валентина. Романтичне свято вже незабаром, отож, багато людей обмірковують, як відзначити його зі своєю коханою людиною, дехто вже визначився, який підготувати подарунок, а хтось ще в роздумах. Кореспондентка 032.ua зібрала 10 ідей, який сюрприз можна зробити в останній момент, що підійде, як для коханого, так і для коханої. 

Організуйте побачення у трамваї

Цікавий  варіант святкування дня закоханих - у львівському трамваї, адже у них дивовижна атмосфера. Зазначимо, до дня закоханих у Львові дарують романтичний вечір - побачення у ретро-трамваї, якому понад 100 років. Розіграш триває у соцмережі, переможця оберуть 14 лютого, отож, це чудова нагоди також випробувати удачу. 

Відтворіть перше побачення

Приємні спогади зігрівають та надихають на романтику. Вдруге "перше побачення"– це можливість згадати першу зустріч та поділитися найяскравішими враженнями, які виникли під час знайомства. Ідеальним буде максимально відтворити цей день та пережити ще раз найкращі емоції. Це прекрасна нагода показати, що ви уважні до партнера, і з трепетом ставитеся до вашої історії кохання.

Влаштуйте романтичний вечір у ванній 

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Оригінальний спосіб провести день закоханих - влаштувати приємний вечір у ванній кімнаті. Для створення романтичної атмосфери  варто додати неодмінні атрибути, для прикладу:  свічки, піну або бомбочки для ванни, ароматичні масла, також можна використати пелюстки троянд або інших улюблених квітів. Не варто забувати про ненав'язливу музику та  легке частування - шоколад  та фрукти, які ідеально підійдуть для побачення.

Створіть лавбокс

Фото ілюстративне з відкритих джерел: сцена з фільму "50 відтінків сірого"

Фото ілюстративне з відкритих джерел: сцена з фільму "50 відтінків сірого"

Якщо ви ще не обрали подарунок, то хорошою ідеєю для сюрпризу буде створити лавбокс. Він чудово підійде для пар, які люблять експериментувати. Можна скласти набір для романтичного вечора, для прикладу, у коробочку додати інтимні іграшки, свічки та шоколад. 

Подаруйте сертифікат на майстер-клас для двох

Провести романтичний вечір з коханою людиною у танцювальному залі - це хороша нагода стати ближчими. У Львові є безліч варіантів, де можна цю ідею реалізувати, а також ви можете обрати танець відповідно до ваших вподобань та настрою. Отож, подарувати сертифікат на майстер-клас танцю для двох - також один із варіантів цікавих подарунків, які можна реалізувати швидко. 

Організуйте побачення у формі квесту

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Неординарне побачення у формі квесту ви можете придумати самостійно, для прикладу - сховати подарунок для вашої коханої та намалювати карту, де він знаходиться. Як варіант, влаштувати квест по місту, адже Львів можна вважати містом коханням, а завертшити вечір можна у майстерні шоколаду, де царить романтична атмосфера.

Якщо ж бракує часу на організаційні моменти - знайдіть вже наявну квест-кімнату, адже це можливість пройти пригоду з другою половинкою. 

Влаштуйте романтичну вечерю - класика жанру

Приготуйте вечір коханому або коханій, адже це прекрасна нагода провести вечір у романтичній атмосфері з улюбленими стравами. Окрім того, хорошою ідеєю буде потанцювати під ніжні мелодії, запалити свічки та насолоджуватися. 

Влаштуйте романтичне побачення у кіно 

Фото: романтичний вечір у кіно / bodo.ua

Фото: романтичний вечір у кіно / bodo.ua

До дня всіх закоханих у кінотеатрі ТРЦ Форум Львівможна буде переглянути збірник італійських короткометражок про кохання «Italian Best Shorts: Кохання у Вічному місті».  Це можливість побачити мелодрами та комедії, переможців різних італійських кінофестивалів, де зображено красу любові людських відносин зі світом, із собою, один з одним.

Оберіть сертифікат на спільну фотосесію

Фото ілюстративне: pinterest.com

Фото ілюстративне: pinterest.com

Тематична фотосесія – оригінальний подарунок, щоб відкритися по-новому для своєї другої половинки, а також потім мати спільні фотографії, що будуть постійно нагадувати про цей день.

Відмовтеся від святкування дня закоханих

Фото з відкритих джерел: календар

Фото з відкритих джерел: календар

Для когось День святого Валентина - це найромантичніше свято, а хтось буде найщасливіший, якщо забуде про відзначання дня закоханих. Отож, насамперед потрібно дізнатися у коханої людини, чи подобається ідея святкування, адже є безліч варіантів, як можна провести його, не зосереджуючись саме цьому святі.

Для прикладу, 14 лютого також відзначають Міжнародний день дарування книг, з цієї нагоди у Львові у Wiki бібліотеці проведуть побачення наосліп з книгою.  

Зазначимо, раніше кореспондентка 032.ua розповідала, де у Львові можна організувати одне з найромантичніших побачень, щоб побачити чарівний Львів з висоти пташиного польоту, а також про події, які можна відвідати у Львові на День святого Валентина. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #день_закоханих #День_святого_Валентина #подарунки #новини
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Добірка матеріалів до 14 лютого 2020 року у Львові: цікаві події для закоханих, куди піти, історії кохання, а також відзначення Міжнародного дня дарування книг.

Коментарі

Показувати новий коментар:
внизу вгорі
Галина Сіб
13 лютого 2020 р., 08:35
Хороша стаття і цікаві ідеї. Пропоную ще один подарунок (як для себе, так і для половинки) - постільну білизну «для кохання» від інтернет-магазину «SimpleBuy - Купуй легко!» ( https://sib.in.ua ). Там якраз акція до Дня Святого Валентина. Можна ще встигнути замовити і отримати до вечора 14-го. 😍
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...