• Головна
  • Де знайти кохання у Львові до Дня святого Валентина
18:59, 8 лютого 2020 р.
Надійне джерело

Де знайти кохання у Львові до Дня святого Валентина

Незабаром відзначатимуть щорічне міжнародне свято всіх закоханих, це чудова нагода провести романтичний вечір зі свою другою половинкою. Однак, якщо ви ще її не знайшли - це не привід сумувати. Кореспондентка 032.ua розповідає, де знайти кохання у Львові до Дня святого Валентина. 

Один з варіантів, де можна познайомитися у Львові - це швидкі побачення, які організовує Тетяна Рак, власне вона й розповіла, як відбуваються знайомства та скільки людей продовжили спілкування після заходу. 

За словами організаторки, швидкі побачення - це вечірка знайомств, де можна знайти кохання чи друзів. Зокрема, найближчим часом, до Дня святого Валентина вони відбудуться 9 та 16 лютого. 

Для заходу має сформуватися група з однакової кількості охочих жінок та чоловіків, які спочатку знайомляться між собою. За столики сідають леді, а потім до них по черзі підходять всі присутні хлопці, спілкування триває по 7 хвилин, після цього проводять настільні ігри, які сприяють розмові та комунікації між учасниками.  

По закінченню заходу присутні заповнюють анкети, де обирають людину, що сподобалася, якщо симпатія взаємна  організаторка надає номер телефону цим учасникам. 

Швидкі побачення користуються популярністю, адже приходять люди, які зайняті роботою, часто подорожують та не мають часу на знайомства. З вересня цей захід проходить щотижня, за цей час вже склалося п'ять пар, які зустрічаються, - каже Тетяна Рак. 

Зазначимо, вік присутніх завжди різний, орієнтовний діапазон для жінок - це від 19 до 35 років, а для чоловіків – від 25 до 44 років. Швидкі побачення відбудуть на вулиці Руданського, 1 о 18:00, для участі можна зареєструватися за посиланням

Фото: швидкі побачення у Львові / Svaha.ua

Фото: швидкі побачення у Львові / Svaha.ua

Нагадаємо, також кореспондентка 032.ua підготувала добірку романтичних подій, які відбудуться у Львові безпосередньо в день закоханих - 14 лютого: низка концертів, вистав та перегляд короткометражок. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #фільми #День_святого_Валентина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Добірка матеріалів до 14 лютого 2020 року у Львові: цікаві події для закоханих, куди піти, історії кохання, а також відзначення Міжнародного дня дарування книг.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...