• Головна
  • Вийди і зайди нормально: львів'янин зробив з вікна своєї квартири двері, щоб знову зробити вікно, - ФОТО
11:59, 23 січня 2020 р.
Надійне джерело

Вийди і зайди нормально: львів'янин зробив з вікна своєї квартири двері, щоб знову зробити вікно, - ФОТО

23 січня в мережі з'явилось фото, як на вулиці Тесленка 3, будівельники намагаються з вікна квартири на першому поверсі зробити двері.

Фото з'явилось на Facebook сторінці "Гарячої лінії Львова". Користувач Діма Чепурний звернувся на лінію з питанням, чи має власник на це дозвіл. Йому відповіли, що будівельні роботи наразі зупинені, а власника квартири до кінця місяця зобов'язали привести фасад будинку у попередню форму. Про результат пообіцяли попередити згодом.

Вікно

Примітно, що у коментарях люди зав'язали дискусію. Деякі користувачі критикували Дмитра, мовляв, чому він сам не підійшов спитати і чи не "жаба його часом душить". На що їм резонно відповідали, що про дозвіл можуть збрехати, а суть не у "жабі", а у законності - не можна самочинно міняти фасад будинку, не узгодивши це питання з владою міста.

ВікноВікно

Адже таким чином часто псуються архітектурні пам'ятки міста, як, наприклад, з мозаїкою "Риби і море" у Львові. При тому, що забудовник зобов'язався зберегти мозаїку, чого, однак, не виконав.

Нагадаємо, що у Червонограді є будинок, який перебуває у вкрай аварійному стані: на власників квартир падає штукатура, а на зовнішніх стінах з'являються серйозні тріщини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#032.ua #Львів #новини #забудови
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...