• Головна
  • Як на Львівщині в останню путь провели військового медика, який загинув на Донбасі
16:01, 12 січня 2020 р.
Надійне джерело

Як на Львівщині в останню путь провели військового медика, який загинув на Донбасі

Військовий медик та екс-керівник Ізмаїльського військового госпіталю Олександр Булик помер в зоні проведення Операції об'єднаних сил.

47-річний Олександр Булик загинув від хвороби серця, виконуючи свій лікарський обов'язок, пише "БессарабіяINFORM". Олександр навчався в Ізмаїльському військовому госпіталі. Далі його військова кар'єра відбувалася в Ізмаїльській прикордонній комендатурі швидкого реагування. І вже звідти його направили на службу в зону ООС*.

11 січня військового медика поховали в місті Великі Мости, що на Львівщині. В останню дорогу Олександра провели військовослужбовці з Кінологічного навчального центру, друзі і земляки. Прощалися з воїном у Свято-Успенському храмі Православної Церкви України. В місті цей день також оголосили днем жалоби.

* Операція об'єднаних сил (ООС, англ. Joint Forces Operation) - комплекс військових і спеціальних організаційно-правових заходів українських силових структур, спрямований на протидію діяльності незаконних російських та проросійських збройних формувань у війні на сході України. По суті, це переформатування АТО, також - перехід операції під керівництво Об'єднаного оперативного штабу Збройних Сил України з-під керування СБУ.

Нагадаємо, що 22 листопада в зоні проведення ООС загинув 24-річний офіцер, який навчався у Львові.

Джерело інформації: "БессарабіяINFORM"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#032.ua #Львів #новини #ООС #АТО
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,88
40,96
EUR
44,27
44,38
PLN
10,28
10,32
Оголошення
live comments feed...