• Головна
  • У Львові склала присягу перша жінка-кінолог в/ч 4114 зі своєю вівчаркою Акселем, - ФОТО
19:14, 11 січня 2020 р.
Надійне джерело

У Львові склала присягу перша жінка-кінолог в/ч 4114 зі своєю вівчаркою Акселем, - ФОТО

11 січня у Львові на площі Університетській, 1 солдати військової частини 4114 складали присягу на вірність українському народові.

Як повідомили у пресслужбі відомства, серед тих, хто вступив до лав Нацгвардії є і перша жінка-кінолог в/ч 4114 Альона Лігаєва, яка не розлучається зі своєю бельгійською вівчаркою на прізвисько Аксель.

Альона Лігаєва зауважила, що виховує службову собаку, тож вважає своєю відповідальністю пройти увесь шлях разом із нею. У Акселя - темперамент, який підходить для затримання порушників. Саме такий пес - знахідка для правоохоронних органів. Нацгвардію жінка обрала через оптимальні умови служби, і вже зовсім скоро її можна буде побачити у ролі патрульної на вулицях Львова. Новоспечена військовослужбовиця відома тим, що рятує життя усім тваринам, які потерпають від рук власників - сов, хамелеонів, черепашок, ящірок та інших домашніх улюбленців, які стали непотрібними.

Зазначимо, що нацгвардійка раніше спробувала свої сили у якості тату-майстра та навіть каскадера. Останнє - не дивина, оскільки дідусь, бабуся, тато і мама Альони Лігаєвої - професійні спортсмени, які займалися легкою атлетикою, плаванням та спортивною гімнастикою, були визнані заслуженими тренерами.

Як нацгвардійці складали присягу на вірність Україні читайте ТУТ.

Нагадаємо, у центрі Львова показали вертеп про сміття.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Нацгвардія
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...