• Головна
  • Гарячі тури зі Львова: скільки коштує поїздка на курорт у січні, - ФОТО
19:30, 7 січня 2020 р.
Надійне джерело

Гарячі тури зі Львова: скільки коштує поїздка на курорт у січні, - ФОТО

Море в Єгипті

Море в Єгипті

Січень якраз та пора, коли у місті ні холодно, ні тепло і саме час вибратись на “гарячі” тури зі Львова.

Кореспондент сайту 032.ua підготував добірку актуальних пропозицій для мешканців Львова, на які курорти можна податись у січні.

Єгипет

Єгипет

Узимку не може бути нічого більш розслабляючого, як поїхати на море. Путівки у Єгипет в цю пору дуже “гарячі”, а ось сама країна вабить приємним теплом, на відміну від спекотного літа. Різні турагенції пропонують різні ціни, від 5079 грн до 7608 грн в середньому. Так, компанія OtiTour пропонує поїхати в Шарм ель Шейх (Єгипет) на 8 ночей з авіаперельотом, проживання з 24 січня у чотиризірковому готелі обійдеться на суму від 255 доларів США (6120 грн). Той же туроператор пропонує відпочити упродовж 10 ночей у Хургаді (Єгипет) з авіаперельотом та “всім включеним” у чотиризірковому готелі з 22 січня за 410 доларів США (від 9840 грн).

Гарячі тури в Єгипет від компанії Join Up зазвичай передбачають проживання у готелях з 5 зірками та режимом “все включено”, тож вартість такої путівки (на усю групу людей) починається від 674 доларів США (16 756 грн) і вище. Можна обрати з переліку готелів у містах Хургада, Шарм ель Шейх, Марса Алам. Деякі туроператори пропонують поїздки в цю країну на Середземне або Червоне море у 3-зіркові готелі, тож можна знайти путівки вартістю від 6887 грн за одного. 

Туреччина

Туреччина

Позасмагати на березі Середземного або Чорного моря можна і в Туреччині. Зі Львова у січні є тури від компанії OtiTour у Стамбул та Аланію, від 282 євро (7614 грн) за 7 ночей у готелях з 4 зірками. У туристичних агентствах також пропонують відпочинок в Аланії, Анталії, Белеку, Бодрумі чи Даламані вартістю від 10 679 грн за путівку.

ОАЕ

ОАЕ

Зі Львова також доступні гарячі тури в Об’єднані арабські емірати, на курорти Персидської затоки - в Рас Аль Хайма, Шарджу, Фуджейру, Дубаї та Аджман. У компанії OtiTour на тури з 16 січня ціни починаються від 553 доларів США (13 272 грн) за 7 ночей у готелі з 4 зірками. Компанія Join Up пропонує гарячі тури з 18 січня також на тиждень, ціни на номери у 3-зіркових готелях стартують від 778 американських доларів (19 314 грн за всіх). Можна знайти також путівки зі Львова від 537 доларів США (13 352 грн) у Шарджу та інші курортні міста. Ціни на тури залежать від рівня готеля, курортного міста і харчування.

Боржава

Боржава

Для тих, хто не хоче зануритися в море та атмосферу літа, є більш зимові пропозиції, зокрема, путівки в Карпати. Туристична компанія Karpaty Travel 25 січня влаштовує дводенну подорож у Боржаву - один із найбільших гірських хребтів в Українських Карпатах. У програмі: виїзд зі Львова до села Пилипець, підняття до водоспаду Шипіт, ночівля у наметах, вихід на хребет Боржави, до гори Великий Верх, метеостанції на горі Плай, спуск у Воловець та повернення до Львова. Така мандрівка підійде любителям активного відпочинку, які мають власне спорядження. Вартість: 1980 грн з особи.

“Бойківський” відпочинок

Буковиця

Буковиця

25 січня можна гарно і по-зимовому відпочити і не виїжджаючи за межі Львівської області. Туроператор Клуб подорожей «Мандрівник» влаштовує одноденну подорож з активним відпочинком: дегустацією сирів і наливок у Летні, катання на канатній дорозі на гору Буковиця в Бориславі, збір мінеральної води та ловля риби в Опаці, екскурсія музеєм майстра гобелену Михайла Біласа у Трускавці й відпочинок у СПА-комплексі перед поверненням додому. Вартість путівки: 450 грн з людини, вхідні квитки у музеї та комплекси, харчування і “канатка” оплачуються окремо.

Читайте також: Львів'яни, якими варто пишатися, за підсумками 2019 року, - ПЕРЕЛІК

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Львівщина #туризм #путівки #подорожі #гарячі тури #розваги #відпочинок
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...