• Головна
  • Де у Львові спробувати прутня з сала, равликів під соусом та ніжки жаб: ресторани із незвичним меню, - ФОТО
09:35, 27 грудня 2019 р.
Надійне джерело

Де у Львові спробувати прутня з сала, равликів під соусом та ніжки жаб: ресторани із незвичним меню, - ФОТО

Де у Львові спробувати прутня з сала, равликів під соусом та ніжки жаб: ресторани із незвичним меню, - ФОТО

Часто хочеться потішити себе або друзів чи гостей з іншого міста чимось незвичним і смачненьким. У Львові це не проблема, адже останнім часом відкрилося багато закладів, де подають екзотичні страви на будь-який смак.

Кореспондент сайту 032.ua пропонує читачам добірку ресторанів Львова із незвичним меню, яке пропонують відвідувачам.

Tante Sophie

Першим на гадку, коли йдеться про екзотичні страви, одразу спадає ресторан Tante Sophie, що розташований на вулиці Друкарській, 6а у Львові. Тут відвідувачі можуть спробувати вишукану кухню у французькому стилі та поласувати стравами з равликів під різноманітними соусами та зі склянкою вина; скуштувати жаб’ячі лапки, мідії, креветки, восьминогів та інші смаколики. До слова, равликів у ресторан привозять із ферми Tante Snails у Буському районі, де їх спеціально вирощують.

Контакти: 098-095-81-29, сайт.

Графік роботи: щодня з 10:00 до 23:00.

Ціни: вартість “спеціалітетів” коливається від 130 до 680 грн, алкогольні напої - 40 - 110 грн.

Ресторан-музей “Сало”

Уже досить давно в центрі Львова, на пр. Свободи, 6/8 працює ресторан, який називає себе ще й музеєм, і спеціалізується на стравах із сала. Місцеві повари подають кулінарні шедеври з цього продукту, а справжні митці виготовляють скульптури. Усього в меню є 35 видів сала та 40 видів горілки. Подають тут і цілком екстравагантні страви, як-то: “Прутень Давида”, “Груди Венери” чи “Вухо Ван Гога”.

Контакти: +38 (032) 235 55 36, +38 (093) 53 60 291, сайт.

Графік роботи: щодня з 12:00 до 00:00.

Ціни: середня вартість страв 170 - 300 грн.

Bar Mushly

На площі Ринок, 35 у Львові розташувався заклад, де подають морепродукти у середземноморському стилі. Простіше кажучи, гурмани можуть знайти тут страви з устриць, равликів, лобстерів, креветок, а також запечені гребінці під соусами й ігристі напої. 

Контакти: 098-985-88-98.

Графік роботи: щодня 7:30 - 23:00.

Ціни: страви з морепродуктів коштують від 150 до понад 1000 гривень, ціни на устриці починаються від 468 грн.

Jager Wald

Заклад у мисливському стилі відкрили у Львові на вул. Федорова, 2. Серед цікавинок тут подають солодку кукурудзу з пармезаном, авторські алкогольні коктейлі, юшку та стейки та бургери.

Контакти: 096-670-42-56.

Графік роботи: неділя - четвер з 16:00 до 02:00, п’ятниця та субота з 16:00 до 04:00.

Дуже висока кухня

На площі Ринок, 14 у Львові успішно діє доволі нетрадиційний заклад без офіціантів та меню. Кухарі напряму спілкуються з відвідувачами та приймають замовлення на будь-який смак. Крокети з сиром, страви з ерінгів та глив, тиляпія з водоростями та багато іншого - у меню, якого немає.

Контакти: 067-314-10-71.

Графік роботи: понеділок - п’ятниця з 16:00 до 00:00, субота - неділя з 13:00 до 00:00.

Ціни: залежить від замовленої страви.

OM NOM NOM

Одразу в двох локаціях у Львові - на вул. Римлянина,10 та на FuturaHUB по вул. Кульпарківській, 200а діє мережа закладів із веганським меню. Тут подають бургери з сиром тофу та буряковим фалафелем, авокадо на грилі, апероль та навіть веганські круасани.

Контакти: 063-648-19-93.

Графік роботи: щодня з 9:00 до 22:00.

“П’яте підземелля”

Цього року у центрі Львова, на пл. Ринок, 5 відкрили ресторан у середньовічному стилі. Окрім монахів та офіціанток у тематичних костюмах, тут подають і відповідні страви. На відвідувачів чекає м’ясо на камені, серця в гранатовому соусі, хліб і хамон, сир і вино, а також мариновані мандарини.

Контакти: 099-674-53-51.

Графік роботи: неділя - четвер з 12:00 до 00:00, п’ятниця - субота з 12:00 до 02:00.

Ціни: від 45 до 490 грн.

AppFood

AppFood, 032.ua

На початку грудня центр Львова поповнився ще одним незвичним кафе, де подають домашню їжу дуже швидко. Адреса закладу: пр. Свободи, 1/3. Особливістю ресторації є і те, що тут немає офіціантів та касирів: процедура вибору страви з меню та оплата відбувається за допомогою смартфона, а за кілька хвилин готове замовлення виїжджає до покупця на спеціальній конвеєрній стрічці. Детальніше про заклад сайт 032.ua писав ТУТ.

Графік роботи: 8:00 - 22:00 щодня.

Ціни: в середньому 100 - 150 грн.

Читайте також на нашому сайті матеріал про 10 старовинних аптек у Львові, за які ви могли нічого не знати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #заклади #ресторани_Львова #їжа #кафе #кав'ярня #бар #паб #ресторація #меню #екзотика #розваги #відпочинок #харчування
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...