• Головна
  • У Львові місцевий сільський голова напідпитку жбурнув графином в офіціантку
14:41, 14 грудня 2019 р.
Надійне джерело

У Львові місцевий сільський голова напідпитку жбурнув графином в офіціантку

10 грудня у Львові о 11:00 невідомий чоловік зайшов до кафе "Чебуречна" на вулиці Богдана Хмельницького, 166.

Про це написала сама офіціантка Ярина Кокор на Facebook-сторінці спільноти "Варта-1". Невідомий клієнт, який зайшов до закладу, вже був напідпитку, але вирішив замовити коньяк та шашлик. Шашлику, як виявилось, не було, і офіціантка повідомила про це клієнта. Далі дівчина розвернулася, щоб налити пиво, як раптом відчула різкий біль у лівій скроні.

Як виявилось, клієнта настільки розлютила відсутність шашлику, що він з відстані 2 метрів жбурнув у працівницю закладу скляний графин. Далі в заклад викликали поліцію, яка забрала досі агресивного чоловіка у відділок, а Кокор поїхала в лікарню документувати побої.

Вже в лікарні її відвідали правоохоронці і повідомили, що агресивного клієнта звуть Іван Васильович Савчак 1958 року народження і він - сільський голова села Миколаїв Пустомитівського району, пише Zaxid.net. Поліція ж відкрила кримінальне провадження щодо цього інциденту.

Нагадаємо, що 13 грудня АТП-1 звільнило водія автобуса №5а, який хамовито поводиться з пасажирами, а останньою краплею став випадок напередодні, коли водій затис дверима автобуса руку пасажирці, та так і поїхав.

Джерело інформації: "Варта - 1"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#032.ua #Львів #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,18
40,23
EUR
43,60
43,75
PLN
10,17
10,21
Оголошення
live comments feed...