• Головна
  • Підприємиця, податківець і сільський голова: деталі про нових очільників РДА на Львівщині
16:11, 12 грудня 2019 р.

Підприємиця, податківець і сільський голова: деталі про нових очільників РДА на Львівщині

11 грудня президент України Володимир Зеленський призначив голів дев’яти районних державних адміністрацій. Ми уже публікували найважливіше з того, що відомо про очільників Самбірського, Жовківського, Городоцького, Стрийського, Сколівського та Старосамбірського районів. 

У цій публікації журналістка 032.ua розповість ключову інформацію про нових голів Мостиської, Кам’янка-Бузької та Миколаївської райдержадміністрацій.

Христина Замула/фото Facebook

Христина Замула/фото Facebook

Кам’янка-Бузький район очолила 35-річна підприємиця Христина Замула. Вищу освіту за спеціальністю менеджмент зовнішньоекономічної діяльності вона здобула у Львівському національному лісотехнічному університеті. Працювала в органах ДФС, а пізніше була на посаді начальниці контрольно-ревізійного відділу ДСФУ "Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву". Згодом працювала головною бухгалтеркою Іпотечного центру в Києві. Зараз Христина Замула зареєстрована як підприємиця і надає бухгалтерські послуги, а також консультації з оподаткування.

У 2015 році Христина Замула була обрана депутаткою Кам’янка-Бузької райради від “Народного контролю”. Брала участь у проєкті “Нові лідери”, де вона пропонувала надавати безкоштовні юридичні консультації жителям сільської місцевості, зокрема щодо екологічних питань. Є засновницею благодійного фонду “Перспектива нова”.

Христина Замула задекларувала квартиру у Львові площею 30 м² та автомобіль Volkswagen Golf 2010 року випуску. За минулий рік вона заробила близько 520 тис. грн.

Андрій Вовчастий/фото Facebook

Андрій Вовчастий/фото Facebook

Головою Миколаївської РДА став 38-річний Андрій Вовчастий, який працював на посаді начальника Сколівської податкової інспекції Стрийського управління ГУ ДФС Львівщини. До того він був головним державним інспектором Миколаївського відділення Стрийської ОДПІ.

Згідно з даними в декларації, Андрій Вовчастий володіє квартирою у Миколаєві площею 80 м² та автомобілем ВАЗ-2104 1990 року випуску. За минулий рік він заробив понад 120 тис. грн і стільки ж його дружина Мирослава Вовчаста. За кредитами вони разом сплатили 27 тис. грн та у готівці зберігають по 10 тис. грн кожен.

***

Мостиську РДА очолив 54-річний Любомир Галів, який двічі був головою Долиняньскої сільської ради Городоцього району. У 2015-му році він опинився у центрі земельного скандалу через спробу віддати під забудову 6 га землі сільської ради. Після цього працював на посаді начальника дільниці Самбірського управління водного господарства.

У своїй декларації Любомир Галів вказав будинок площею 48 м² у селі Годвишня, що належить його дружині Лесі Галів, та незавершений будинок у Городку площею 234 м². Також він володіє ділянкою площею 10,2 га в Долинянах, а його дружина має ще 20 га землі в тому ж селі. Любомир Галів їздить на BMW X5 2002 року випуску, а його син Ростислав  Volkswagen Jetta 1985 року випуску.

За минулий рік Любомир Галів заробив майже 40 тис. грн, та отримав ще 16 тис. грн на двох із дружиною як відсотки від вкладів у “Ощадбанку”. Нам банківських рахунках сім’я Любомира Галіва зберігає понад близько 600 тис. грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #новини #Зеленський #призначення #РДА #Кам'янка-Бузька #Мостиська #Миколаїв
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,84
40,88
EUR
43,80
44,00
PLN
10,12
10,18
Оголошення
live comments feed...