• Головна
  • 3 трамвайні маршрути та 13 автобусних: чим дістатися до оновленої пл. Двірцевої, - ФОТО
10:36, 7 грудня 2019 р.

3 трамвайні маршрути та 13 автобусних: чим дістатися до оновленої пл. Двірцевої, - ФОТО

3 трамвайні маршрути та 13 автобусних: чим дістатися до оновленої пл. Двірцевої, - ФОТО

Від суботи, 7 грудня, як і обіцяли у львівській мерії, на оновлену пл. Двірцеву почав курсувати громадський транспорт — 3 трамвайні маршрути і 13 автобусних. У Львові відкрили першу і найбільшу частину площі.

Як повідомила пресслужба Львівської міської ради, перший рейс на площу трамвай виконав о 05:46. А зараз весь громадський транспорт курсує за графіком. 

“Зараз всі трамваї курсують вже за графіком. Як і очікувалось, пасажири залишають позитивні відгуки про ремонт площі, облаштування інфраструктурних елементів, зокрема, щодо доступності та безбар’єрності”, — процитувала пресслужба заступника директора департаменту житлового господарства та інфраструктури. 

Перед відкриттям площі для руху громадського транспорту, її перевірили на предмет зручності та доступності для осіб з особливими потребами. “Перед відкриттям ми спільно з Іриною Царук та Олексієм Богатирьовим, які пересуваються на візках, перевірили площу на доступність та безбар’єрність, адже це дуже важливий для міста проєкт, площею будуть користуватись тисячі людей, тому комфортно має бути усім, особливо особам з інвалідністю”, — додав Андрій Білий. 

032.ua також готує окремий матеріал про це, адже днями у розпорядження журналістів нашого видання потрапили акт ДАБІ та лист звернення ВГО “Національна асамблея людей з інвалідністю України” до уповноваженого президента України з прав людей з інвалідністю Валерія Сушкевича, у яких сказано, що площа не зовсім зручна для людей з інвалідністю.

На площу пл. Двірцеву від сьогодні почали курсувати трамвайні маршрути № 1, №4 та №9, натомість маршрут № 6 продовжує курсувати до ТЦ «Скриня». 

Від сьогодні трамваї курсують за наступними маршрутами:

  • №1 — “Залізничний вокзал”, вул. Дорошенка, вул. Личаківська, вул. Пасічна в обох напрямках;
  • №4 — “Залізничний вокзал”, вул. Сахарова, вул. Вітовського, вул. Вернадського в обох напрямках;
  • №6 — ТЦ “Скриня”, вул. Миколайчука в обох напрямках;
  • №9 — “Залізничний вокзал”, вул. Сахарова, вул. Вітовського, вул. Підвальна, вул. Хмельницького, вул. Миколайчука в обох напрямках.

“Також на пл. Двірцеву почали курсувати автобусні маршрути. Йдеться про денні маршрути № 29, 16, 10, 32, 31. А також усі нічні, їх є 7, і експрес-маршрут, який курсує до аеропорту”, — процитувала пресслужба начальника управління транспорту Ореста Олеськіва.

Джерело інформації пресслужба Львівської міської ради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #новини #пл. Двірцева #інфраструктура #громадський транспорт #маршрутки #трамваї
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,33
41,37
EUR
45,80
45,83
PLN
10,68
10,70
Оголошення
live comments feed...