• Головна
  • Львівські патрульні затримали "закладчика" наркотичних речовин на Погулянці, - ФОТО
14:29, 2 грудня 2019 р.
Надійне джерело

Львівські патрульні затримали "закладчика" наркотичних речовин на Погулянці, - ФОТО

2 грудня, близько 5 години ранку, патрульні 1 батальйону помітили двох чоловіків, один з яких поводився вкрай нервово, всіляко уникаючи зустрічі із поліцейськими.

Це видалось інспекторам доволі підозрілим, тож вони вирішили провести поверховий огляд затриманого. В ході обшуків у 29-річного львів'янина виявили три пачки з-під сигарет за паском для поясу. На питання, що у пачках, чоловік одразу зізнався, що там - розфасовані наркотичні речовини. Перемотані кольоровою ізострічкою, що народі це називається "закладками".

Затриманий також зізнався, що вирішив трохи заробити, ховаючи "закладки" у відповідних місцях, звідки їх би потім діставали покупці.

Слідчі Личаківського відділу поліції встановили, що в трьох пачках містилися 30 згортків. 12 з них, перемотані рожевою ізострічкою, містили, найімовірніше, амфетамін, по 1 граму на кожен згорток. Інші 18 "закладок", перемотані жовтою ізострічкою, містили якусь рослиноподібну речовину, що, найімовірніше - марихуана.

Речовини вилучили і скерували на експертизу.

Нагадаємо, що Львівська прокуратура опублікувала анонс судів з резонансних проваджень, які розглядатимуться впродовж 2-6 грудня. Серед справ - наїзд на пішохода колишнього прокурора на підпитку. Та вбивство: особа, також напідпитку, завдала співмешканцеві 9 ножових поранень, через що жертва зловмисника загинула.

Джерело інформації: Патрульна поліція Львова

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua #поліція #наркотики
Високі оцінки користувачів за Стиль викладу
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...