• Головна
  • Суд визначив розмір застави для Андрія Садового, - ВІДЕО
21:55, 27 листопада 2019 р.

Суд визначив розмір застави для Андрія Садового, - ВІДЕО

Вищий антикорупційний суд 27 листопада визначив розмір застави для міського голови Львова Андрія Садового, якого Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрює у зловживанні владою при виділенні ділянки для будівництва індустріального парку.

Як повідомила журналістка 032.ua, яка стежить за перебігом суду, застава для Андрія Садового визначена у розмірі 1 млн 56 тис. грн, при цьому прокуратура просила заставу у розмірі 50 млн грн. Відтак суддя ВАКС Сергій Мойсак лише частково задовольнив подання прокурора.

Проте сам Андрій Садовий заявив, що подаватиме апеляцію, оскільки вважав, що суд узагалі не повинен був застосовувати щодо нього запобіжного заходу. Незадовлення рішенням суду висловив і прокурор Вадим Сидоренко та не виключив, що після ознайомлення з повним текстом рішення САП також подаватиме апеляцію.

Додамо також, що суд відхилив вимоги прокурор про обмеження свободи пересування Андрієві Садовому. Зокрема мер Львова має право навіть виїжджати за кордон.

Нагадаємо, прокурори САП вручили Андрієві Садовому повідомлення про підозру 21 листопада. Йому інкримінують зловживання владою при продажі ділянки площею 23 га на Рясному під індустріальний парк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#суд #Андрій Садовий
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...