• Головна
  • Львівський депутат візьме на поруки Коровайника, якому висунула підозру САП
09:05, 26 листопада 2019 р.

Львівський депутат візьме на поруки Коровайника, якому висунула підозру САП

25 листопада депутат Львівської міської ради Ігор Телішевський висловив готовність взяти на поруки директора департаменту містобудування ЛМР Сергія Коровайника.

Про це депутат повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці та додав, що Сергій Корованик - "людина, яка сумлінно виконує свої посадові обов‘язки, завжди є в діалозі з депутатами, та найважливіше - жодного разу не стала учасником скандалів, пов’язаних з корупційними діями".

Коровайник

Коровайник

"Дуже прикро, що так багато уваги прикуто до персони львівського міського голови, однак хочу закцентувати увагу на тому, що Сергій Коровайник всього лиш виконував свій посадовий обов‘язок та жодним чином не міг впливати на ті, чи інші рішення. Закликаю колег-депутатів теж долучитись до захисту Сергія Коровайника. Впевнений, що маю багато однодумців, які переконані у порядності Сергія", - додав Телішевський.

Нагадаємо, раніше екснардеп від Львівщини Олег Березюк заявив, що візьме на поруки Андрія Садового, якому разом із Сергієм Коровайником вручили підозру працівники САП 21 листопада. Судове засідання щодо обрання підозрюваним міри запобіжного заходу відбудеться в Києві 27 листопада.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Коровайник #Садовий #Телішевський #САП #підозра #суд #поруки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,75
45,80
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...