• Головна
  • Якою буде погода у Львові: прогноз до кінця листопада
09:51, 25 листопада 2019 р.
Надійне джерело

Якою буде погода у Львові: прогноз до кінця листопада

Протягом 25 – 29 листопада львів’янам та гостям міста обіцяють похмуру та холодну погоду. 

Про це повідомляє 032.ua з посиланням на Sinoptik.ua.

Відтак, 25-го листопада, у Львові протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Опадів вдень та ввечері синоптики не прогнозують. Максимальна температура повітря підніметься вдень до + 1°. Вітер - південно-східний, очікують до 3,4 м/с. Також львів'ян попереджають про ожеледь та погіршення дальності видимості до 500 м.

У вівторок, 26-го листопада, впродовж дня у Львові буде похмура погода, яка тільки ввечері проясниться. Зазначимо, опади не передбачаються. О восьмій ранку температура повітря становить 0°, вдень очікують потепління до + 3°, ввечері прогнозують +1° тепла. Вітер південно-сідний до 2,9 м/с. 

За даними ресурсу Sinoptik.ua, у середу, 27-го листопада, у Львові протягом дня обіцяють похмуру погоду. Температуру повітря вранці очікують +1°, вдень прогріється - 6° тепла, а ввечері прогнозують температуру повітря - 2° тепла. Цього дня опадів не очікується. 

У четвер, 28-го листопада, синоптики протягом усього дня обіцяють похмуру погоду. Дощ йтиме весь день, щоправда до вечора він стане слабшим. Вранці та вдень температура повітря до 7° тепла. Вітер південний до 3,6 м/с. 

У п'ятницю, 29-го листопада, у Львові хмарна погода протримається увесь день. Вранці температура повітря - 4° тепла, вдень прогріється до +9°, на вечір прогнозують до +6°. Опадів у цей день не прогнозують. Вітер західний до 3,7 м/с. За останні 130 років 29 листопада максимальна температура повітря становила  10,6° тепла, а мінімальна була - 15,9°  морозу. 

Нагадаємо, що у п'ятницю, 29 листопада, в Україні відзначатимуть Чорну п'ятницю. Це день, коли можна придбати товари з шаленими знижками. Кореспондент 032.ua поспілкувався з львівським рекламістом та розпитав у нього всю правду про розпродаж. Як вигідно купувати товари у цей день можна дізнатися ТУТ

Джерело інформації: Sinoptik.ua

Фото на головній: @lvivukr

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #погода #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...