• Головна
  • Як світлина допомагає львів'янам зрозуміти, що льодовики тануть
11:17, 23 листопада 2019 р.
Надійне джерело

Як світлина допомагає львів'янам зрозуміти, що льодовики тануть

У листопаді на вулицях Львова з'явилися білборди зі світлиною львівського фотографа Артура Абраміва, яка увійшла у 25 найкращих знімків з усього світу за версією National Geographic YourShot.

Вони розташовані на вулицях: Стрийська, Щирецька, Патона та Шевченка. Про це у коментарі 032.ua розповів автор фотографії Артур Абрамів.  

Концептуальна робота на тему: «Планета в Балансі» увійшла у 25 найкращих фотографій з усього світу за версією National Geographic YourShot.  Її ідея: "Майбутнє льодовиків - у наших руках".Метою автора є донести цим фото усвідомленість, що планета піклується про нас щодня, тому ми повинні піклуватися і про неї.

Як зазначив фотограф, метою встановлення білбордів було бажання поділитися з ідеєю фотографії у рідному місті. Завдання цієї виставки показати міжнародній аудиторії важливість захисту нашої планети та підвищення обізнаності про глобальну сміттєво пластикову кризу. Львівська міська рада підтримала ідею та місто виділило кошти на їх встановлення. 

Зазначимо, генеральний директор Photofest та National Geographic пітримали ідею встановлення рекламних щитів у Львові, а також у National Geographic розробили дизайн для білборду. Відтак, дві світові організації дізналися про місто, яке підтримує художні ініціативи. 

Додамо, раніше кореспондент 032.ua дізнався про історію, ідею та мету створення фотографії у Артура Абраміва. 

Нагадаємо, львівський фотограф розповів кореспонденту 032.ua про популярні місця для фотосесій у місті Лева.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #фотограф #032.ua #новини #National_Geographic
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,33
41,37
EUR
45,80
45,83
PLN
10,68
10,70
Оголошення
live comments feed...