• Головна
  • Львівський військовий шпиталь отримав цінне обладнання, яке відправили у польовий госпіталь на Донбас
21:04, 15 жовтня 2019 р.
Надійне джерело

Львівський військовий шпиталь отримав цінне обладнання, яке відправили у польовий госпіталь на Донбас

Цей вартісний апарат експертного класу, який використовують для очищення ран, подарували військовим медикам працівники однієї з лабораторій

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Зокрема, сьогодні у ЛМР відбулася пресконференція, на якій було нагороджено подяками секретаря Львівської міської ради керівництво та працівників медичної лабораторії "Ескулаб" за допомогу українським військовим. Як йдеться у повідомленні, 10-річний ювілей компанії припав на 14 жовтня - Свято Покрови і День Захисника України. І працівники запропонували не влаштовувати гучного корпоративного святкування, а натомість віддати кошти на потреби військових. Відтак, компанія закупила для військового шпиталю насос (помпа - ред) для терапії ран NP32P.

"Це дуже ефективний апарат, вкрай потрібний для лікування поранених бійців,  - пояснив начальник Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, полковник військової служби Іван Гайда. -  Він очищує рани і допомагає навіть при загоюванні трофічних виразок. Після його застосування зменшується ризик інфекцій та ускладнень зменшується. Цей насос використовуватимуть не у Львові, а в одному з польових шпиталів на Донбасі".

У свою чергу генеральний директор центру "Ескулаб" Сергій Дядюшко наголосив, що він і його підлеглі раді тому, що можуть допомогти громаді міста, насамперед нашим військовим, які захищають українську землю у цей складний час, а час веселощів попереду: "Святкувати ми ще встигнемо всі разом по завершенні війни", - зауважив Дядюшко. 

Нагадаємо, для Військово-медичного клінічного центру придбали новий операційний стіл.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#032 #новини_Львів #обладнання_АТО #медичне обладнання придбали
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...