• Головна
  • "Оверсайз, темні джинси та пальто": чоловічий стиліст - про тренди сезону
15:21, 3 жовтня 2019 р.

"Оверсайз, темні джинси та пальто": чоловічий стиліст - про тренди сезону

Мода зараз активно розвивається, попри стереотипи, чоловіки стежать за своїм зовнішнім виглядом і переймаються стилем на рівні з жінками. 

Кореспондент 032.ua поспілкувався з чоловічим стилістом Віталієм Поповичем зі Львова та зібрав найактуальніші тренди чоловічої моди цього сезону. 

За словами стиліста, цієї осені для чоловічого гардеробу буде актуальний вуличний стиль, тобто модний повсякденний одяг місцевих, який підкреслює індивідуальність. Отож, розглянемо детальніше ключові тренди сезону 2019-го:

Верхній одяг. Цієї осені буде актуальною спортивна куртка, тим більше, що дизайнери  надихалися спорядженням альпіністів. Відтак, буде багато деталей, замків, а також використовувати потертість на одягу. А також, цього сезону варто виділити з верхнього одягу ще пальто, зараз на піку популярності пальто в клітинку. Це універсальна річ, яка підійде, як під елегантний образ, так і під спорт-шик, особливо стильно виглядає в поєднанні із худі.

Оверсайз. Цього сезону вільний крій не покидає як жінок, так і чоловіків. Тенденції великих форм втілилися не тільки у светрах, але й у повсякденних сорочках. Фланелеві варіанти, із деніму, накладними кишенями також мають право бути в гардеробі. 

"Оверсайз, темні джинси та пальто": чоловічий стиліст - про тренди сезону, фото-3

Темні джинси. Це ще одна обов'язкова річ базового осіннього гардеробу. Цього сезону важливо звертати увагу на прямі, однотонні моделі.

"Оверсайз, темні джинси та пальто": чоловічий стиліст - про тренди сезону, фото-4

Взуття. Восени потрібно сміливо надати перевагу кросівкам із замші. Великі моделі на товстій підошві достатньо теплі, відтак, у цьому взутті можна проходити до пізньої осені. А також, для тих, хто любить більш класичний стиль, ідеально підійдуть черевички челсі.

Додамо, кореспондент 032.ua підготував добірку найактуальніших тенденцій цієї осені для жінок, а також дізнався у дизайнерки про львівську моду, як виглядають ідеально сформовані луки львів'янок. 

Нагадаємо, у Львові 10-13 жовтня буде тривати 24 сезон Львівського тижня моди, покази якого розпочнуться  у Fest Republic. 

Усі фото з відкритих джерел.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #чоловіча_мода #стиль #032.ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,45
41,50
EUR
45,75
45,80
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...