• Головна
  • "Нова сексуальність - це вже не оголене тіло": дизайнерка про львівську моду
21:17, 30 вересня 2019 р.

"Нова сексуальність - це вже не оголене тіло": дизайнерка про львівську моду

Модні тенденції постійно змінюються, відтак на вулицях Львова можна побачити різні образи, які приміряють для себе мешканці.

Дизайнерка Марія Старчак розповіла кореспонденту 032.ua про ідеально сформовані луки львів'янок. 

За словами дизайнерки, про львівську моду можна говорити вічно, адже вона настільки контрасна, що її тяжко описати одним загальним словом. Донедавна "слов'янську моду" можна було охарактеризувати так: коротка облягаюча спідниця, також облягаючий верхній одяг та  яскраво виражене декольте, обов'язкова умова ще - це високі підбори.

"Нова сексуальність - це вже не оголене тіло": дизайнерка про львівську моду, фото-1

З популяризацією у Львові стилістів, можна помітити, як змінюються уподобаня місцевих жителів. Дизайнерка розповідає, що на колоритних вуличках Львова все більше можна побачити жінок, які наслідують "жіночу інтелектуальну моду", тобто обирають зручність та комфорт. Нова сексуальність - це вже не оголене тіло, а тонка кисть руки, яка проглядається в поєднанні з маскуліним жакетом з чоловічого плеча. Марія Старчак ділиться  прикладами ідеально сформованих луків львівських модниць:

Додамо, кореспондент 032.ua підготував добірку найактуальніших тенденцій цієї осені та речей, з якими варто попрощатися. 

Нагадаємо, у Львові 10-13 жовтня буде тривати 24 сезон Львівського тижня моди, покази якого розпочнуться  у Fest Republic. 

Усі фото з відкритих джерел.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #мода #стиль #032.ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...